Miért csinálják ezt velem? Évérték, hogy undorodjak magamtól.
Nagyon sokáig azt gondoltam, hogy teljesen átlagos a kinézetem. Tudom hogy nem tartozok a "jó csajok" közé, akiket körülrajongnak a fiúk(ez engem nem is zavar), de nem gondoltam a kinézetem szörnyűnek, egyszerűen átlagosnak, amivel semmi problémám nem volt.
Viszont ez megváltozott, mióta anyukám elkezdett piszkálni azzal, hogy mennyire vékony, csontos vagyok. Megjegyzéseket tett rám itthon is, akárhányszor szűkebb ruha volt rajtam, és a rokonok előtt is. Ezt egyre gyakrabban csinálta, így elkezdte a többi rokonom is. Egy ideig nem foglalkoztam vele, de egyre jobban bántott, ezért beszéltem vele. Nem használt semennyit, ugyanolyan minden.
Mostanra eljutottam addig, hogy undorodok a testemtől. Ha fürdés előtt belenézek a fürdőszobai tükörbe, nem tudom visszafolytani a sírást. Undorító a hasam, a rés a lábaim közt, a vékony combom, vékony karjaim. Nem hordok már szűk felsőket, mert látszik benne hogy vékony vagyok.
Ami a legrosszabb, hogy beszéltem vele erről, tudja hogy nekem ez mennyire rosszul esik, mégis csinálja. Az oka annyi rá, hogy van egy húgom, aki dundibb alkat (nem kövér). Úgy akarják elérni, hogy ő ne tartsa magát vastagnak, hogy engem csúfolnak. Szerintem ez egy undorító módszer. Elérték a célt, a húgom rettentő nagyképűvé vált, bárhogy is fog kinezni később, elégedett lesz magával.
Nagyon rossz, hogy utálom magam, mit kellene csinálnom?
Aha és mennyi az annyi? Épp csak a lényeg maradt le.
Mert a 165/51 szép, de a 165/41 már valóban kórosan alacsony érték.
Ha pedig soványnak tartod magad, szedj fel pár kilót, mi ezen a nehéz?
Köszönöm szépen a kedves válaszokat!
16 éves vagyok, 166 cm és 53 kg. Vékonyabb alkat vagyok, vékonyak a csontjaim, úgy vagyok ennyi.
Eszek rendesen, egyáltalán nem éreztétem magam vagy ilyesmi. Kb fél éve próbálok hízni, de sajnos nem jó fel 1kg se.
Próbáltam nagyon sokáig figyelmen kívül hagyni, de nem bírtam, aztán próbáltam visszaszólni, az se változtatott semmin. Nem tudom mit csináljak, nagyon nem bírom már hogy szinte minden nap kapok valami megjegyzést. Pontosan tudják, hogy ez nekem mennyire rosszul esik, ahogy azt is, hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Eszedbe ne jusson hízni. A hízás zsír felszedését jelenti. A zsír nem szép. Nyilván kell valamennyi, de kevésszer az a baj, hogy nincs elég. Inkább sok szokott lenni.
Ha jobban szeretnél kinézni (magad miatt, szerintem a vékony a szép, de hát mindenkinek más az ízlése), akkor izmot szedj magadra. Nem kell félni az izomtól, nem jön az könnyen, nem lesz túl sok akkor sem, ha súlyzóval edzenél.
#14es. Ez is olyan, mint bármi más. Akinek nem inge...
165cm vagyok 80 kiló. Társadalmi norma szerint "dagadt disznó". Nem veszem magamra. Tudom, hogy van feleslegem. Ha valaki szóvá teszi, nem sértődöm meg. Ha értelmesen teszi szóvá, hogy pl. lehet nem ártana kicsit fogyni, nem egészségen ennyi plusz. Megköszönöm a javaslatot, hisz én magam is tisztában vagyok vele.
Ha sértőnek szája: Jó kövér vagy. Nem akarsz fogyi?
Ezen sem sértődök meg, hisz így is igaza van, csak nem mindegy ki hogy mondja el a véleméynét.
Erre kap egy csípős replikát és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!