Lányok,nők!Nektek adott az anyukátok a nyakatok hátuljára (kb tarkóra) puszit valaha?
22:42
Rá három hétre rib@@ncnak nevezett a hátam mögött, amit véletlen meghallottam... Ennyit a nagy szeretetről, pedig mondtam, hogy az a legnagyobb félelmem,hogy elveszítem, és volt pofája azt hazudni,hogy "nem fogsz"...
38. De lehet, a legtöbb gyerekek ellen irányuló szexuális bántalmazást közeli családtagok követik el...Épp ezért kéne születésétől fogva úgy nevelni az embereket, hogy megtanulják, van beleszólásuk abba, mit engednek másoknak meg mit nem, legyen az valamelyik szülőjük, vagy egy távolib rokon, ismerős, stb. Sok szexuális zaklatásra azért nem derül soha fény, vagy csak sok évvel később, mert a gyerekeknek azt tanítják, muszáj engedniük, hogy egy felnőtt olyan helyeken fogdossa, puszilgassa őket, amiket akár kellemetlennek tartanak, mert az illető egy rokon/ismerős és így "illik".
Szerintem a kérdés szempontjából tök mindegy lett volna, hogy a kérdező igazi anyjáról van-e szó, vagy egy másik felnőttről, SOHA nem normális, ha olyan helyen puszilgatják vagy fogdossák, ami neki nem jó, nem kéne ezért őt b4sztatni, hogy ő az aberrált, mert nem tetszik neki, ha a beleegyezése nélkül ilyet tesz vele valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!