Ha akadna egy lehetőséged, hogy a legjobb barátnőddel
egy hónapot kint tölts álmaid országában, hogy vennéd
rá a szüleidet?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a barátnőm 19. Ő ott fog lakni több ideig, én pedig csak egy hónapra szeretnék kimenni dolgozni. Nem valami gyanús céghez mennénk, hanem magunkak intéznénk a szállást, utazást, munkát, mindent. Felelősségteljesek vagyunk. Véleményem szerint nincs semmi különbség, ha most megyek, mintha pár év múlva mennék, amikor már nincs beleszólásuk. Max annyi különbség van, hogy akkor valószínüleg egyedül kéne mennem.
Miket mondjak, hogy meggyőzzem öket? Ha nem engednének el, akkor mit mondjak, hogy mégis békével válljunk el? Szerintetek el kéne engedniük?
A 19 éves "felelősségteljes" barinőd, aki szeretne valami kalandot(?), épp csak leérettségizett, amivel ott a fenekét törölheti ki - a nyelvtudásáról nem írsz - milyen területen akar dolgozni? ... amiből fenntart egy lakást és meg is él?
2021. máj. 24. 10:33
22/24 anonim válasza:
Sztem ne kérdezzük miből él meg xD
2021. máj. 24. 13:39
23/24 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi gond, csak az egy hónap az kb. a hosszabb nyaralás kategória, mert egy hónapra gyakorlatilag nem is érdemes szállást, munkát stb. lerendezni, ha egyáltalán tudsz. Amit én ajánlok az az, hogy nézz utána az ESC önkéntes projekteknek (ez gyakorlatilag egy EU-s önkéntes program, külföldi önkéntes munkáért cserébe kapsz szállást, pénzt, fiatalokkal vagy és általában csak angol nyelvtudás kell hozzá) és az ifjúsági cseréknek (ezek rövidebb, egy-két hetes táborszerű programok). Azt nem garantálom, hogy pont a nyári szünet időtartamára és pont Olaszországban fogsz találni megfelelő projektet, de hátha és lehet találsz valami mást is, ami megtetszik. Valamint ismerek egy olaszországi nyelvtanulós programot is, nem tudom most a vírus stb. alatt is működik-e vagy esetleg csak online működik, de érdemes lehet rápillantani (olasztanulas.hu vagy ugyanígy a facebookon megtalálod), nálunk tartottak tájékoztatót az egyetemen és nekem nagyon szimpatikus volt, szerintem jó lehetőség.
2021. máj. 24. 14:29
24/24 anonim válasza:
Nem ismerem őket, de ha nyomik, akkor ne is szólj, csak menjél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!