Németország melyik részébe érdemes kimenni? Melyik a legjobb fizetés/kiadások vagy lehetőségek szempontjából?
Figyelt kérdés
Münchenben pl hiába nagyon magasak a fizetések hogyha ott az albérletárok kb duplája mint sok másik helyen, így ott minimálbérrel kb éhenhalnék. Sachsen-Anhalt pedig olcsó, de ott a fizetés is kb a legrosszabb stb. Szóval ha így kielemezzük, akkor melyik tartomány vagy városokba érdemes kimenni dolgozni? Illetve hol vannak a legjobb lehetőségek?2020. szept. 13. 01:17
1/17 A kérdező kommentje:
Érdekes. Kulcsszavaknak csak annyit adtam meg "Bayern" és egyből kijavította a focicsapatra...
2020. szept. 13. 01:17
2/17 anonim válasza:
Ha csak minimálbért tudsz megkeresni, abból sehol nem fogsz túl jól élni, kimenni is felesleges.
Amúgy Düsseldorf vagy Drezda környéke szerintem megfelel az igényeidnek.
3/17 anonim válasza:
Berlin biztos nem, mert hiába főváros az egyik legputtóbb hely és nincs munka sem.
4/17 anonim válasza:
Nyelvtudásod milyen?
Attól is függ, felvesznek-e.
5/17 anonim válasza:
Amúgy Düsseldorf Ruhr vidék "nszk", drezda meg "ndk"!
6/17 anonim válasza:
5: Wiedervereinigungot meg átaludtad?
7/17 anonim válasza:
Hiába okoskodsz, mindkettő más vidék!!!
9/17 anonim válasza:
Drezdát nem ajánlom..AfD fellegvára..A bevándorlót kutyának nézik ott
10/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg olyan erős A2. De mire kimennék, szerintem lazán elérem az erős B1-es szintet is.
De a probléma, hogy nem rendelkezem erős szakmával (mint pl villanyszerelő, kőműves, hegesztő stb)
2020. szept. 13. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!