Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha csak a nyelv érdekel és...

Ha csak a nyelv érdekel és abban vagyok a legjobb, milyen lehetőségeim vannak munka terén?

Figyelt kérdés
Én fordító/tolmácsra gondoltam. Milyen más lehetőségek vannak még?

2021. jan. 21. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Idegenvezetõ
2021. jan. 21. 10:38
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nyelvtanár, vagy bármi más, amihez különösebb szakképesítés nem, de magas szintű nyelvtudás kell.
2021. jan. 21. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A már felsoroltakon kívül elhelyezkedhetsz például utazási irodában is/recepciósként, ezekhez is elengedhetetlen szinte a jó nyelvtudás.
2021. jan. 21. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nyelveken tudsz?

Mert ettől is függhet.

2021. jan. 21. 12:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Angol és német. Gimis vagyok, angolból már van egy középfokú nyelvvizsgám, felsőfokú érettségit (előrehozottan) fogok tenni belőle pár hónap múlva, és németből is szeretnék egy középfokú nyelvvizsgát ha minden jól megy. De ha kell, egy harmadik nyelvet is megtanulok, pl a spanyol nagyon érdekel, és tetszik is.
2021. jan. 21. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Valójában azzal jársz a legjobban, ha külföldre mész, és ott keresel valami olyasmit, amihez magyar mint idegen nyelv kellhet.
2021. jan. 21. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele, mint te, csak a nyelvek érdekelnek. Fordító, tolmács, nyelvtanár, esetleg idegenvezetés vagy utazási iroda, bár szerintem oda nem elég csak a nyelvtudás. De ebben nem vagyok biztos.

Engem a tanítás és a fordítás érdekel.

2021. jan. 21. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
7%

Bármelyik Tesco megfelene számodra, nem mint kasszás (a matek gondolom annyira nem megy) inkább árufeltöltő.

Vagy valami benzinkút, esetleg raktár...

Jobbára közmunka ajánlott lenne neked, talán...

Vagy takarítónő.

Csak ne szállj el tőle, mert könnyen megvállhatnak tőled.

Szóval tudd, hogy hol a helyed, én azt mondom.

2021. jan. 25. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat! :)

#8 te viszont nem ebbe a kategóriába tartozol. Nem akarom tudni mennyire egy besavanyodott, paraszt embernek kell lenni ahhoz hogy egy tök normális kérdéshez ilyet kommenteljél. Szerencsére a válaszodnak semmi valóságalapja nincs, ez csak téged minősített emberileg.

2021. febr. 2. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!