Nem túlzás ennyire aggódni, félteni valakit? Mit gondoltok?
"a barátai nevét, telefonszámát"
A telefonszám személyes adat, a többiek (előzetes) engedélye nélkül durva lenne kiadni. Az engedélyükkel viszont nem gond.
Ha valamerre mentem haverokkal akkor volt megadva mindíg egy másik elérhetőség is. Nővérem is így volt.
Nem feltétlen azért, mert hú most ellenőrizgetni akarnak szüleim, hanem mert a bajt soha nem lehet tudni, ha van valami utol tudjanak írni. Ha olyan a párkapcsolatom, akkor a lány szülei is tudják a számomat, nem azért, hogy majd éjszaka hívnak, hogy lihegjenek a telefonban, hanem soha nem lehet tudni mikor jön jól.
Volt már mikor páromat akarták hívni, de fontos lett volna, engem viszont elértek én pedig vele voltam.
De volt már olyan is, mikor párom lemerült és nekem írtak, hogy szóljak már neki, hogy haza fele boltból hozzon már ezt meg ezt a vacsihoz.
Nem igazán értem, hogy lehet ezen kiakadni, hogy esetleg adja már le a barátai számát, hogy ha lenne valami akkor lehessen vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!