Jól tettem vagy túlzás? Hazudott a lányom!
Figyelt kérdés
Lányom lakásán az egyik fiókban találtam egy doboz cigarettát, számon kértem hogy hazudott nekem. Azt hittem nem cigizik. Nagyon csalódtam benne, ezek után is tagadja, azt mondta hogy a férjéé! Mondtam neki ezek után nem fogok neki többet elmondani semmit. Nagyott csalódtam benne.2021. febr. 7. 20:10
1/24 anonim válasza:
Ha már kamukérdést írsz ki, legyél kicsit kreatívabb, cifrázd jobban, legyenek benne drámák, izgalmas fordulatok. Ez így egyelőre nulla.
2/24 anonim válasza:
Miért kutakodsz a gyereked lakásában? Nyilván ha férje van nem tizenévesrôl van szó, akit olykor terelgetni kell az életben.
3/24 anonim válasza:
Kicsit erőltetett ez a kamuból helytelenül írok dolog nálad. "Nagyon csalódtam, nagyott csalódtam"
Mire jó ez ember látszik hogy primitív vagy, nem kell, hogy egy kamu karaktert alakíts.
5/24 anonim válasza:
Húha huszon évesen cigizik. Azta mindjárt nem akarod feljelenteni érte?
6/24 anonim válasza:
Ha anyám a lakásomban kutakodna és belepofázna az életembe, akkor kidobnám
7/24 anonim válasza:
Én az olyan embereket rühellem, akik alapból azt feltételezik, hogy hazudok. Persze, mert magukból indulnak ki.
8/24 anonim válasza:
Na ezért nem mondta el.
Te meg mit kutakodsz??? Szégyen
9/24 anonim válasza:
1. Ha külön él és házas, akkor már felnőtt, tehát semmi jogod beleszólni hogy cigizhet-e vagy sem.
2. Miért kutakodsz a felnőtt lányod lakásán?
3. Nyilván oka volt hogy hazudott, mondjuk az, hogy patáliát csapsz egy doboz cigi miatt.
Biztos nagy veszteség a lányodnak, hogy ezentúl nem jársz a nyakára pletykálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!