Jól tettem vagy túlzás? Hazudott a lányom!
Figyelt kérdés
Lányom lakásán az egyik fiókban találtam egy doboz cigarettát, számon kértem hogy hazudott nekem. Azt hittem nem cigizik. Nagyon csalódtam benne, ezek után is tagadja, azt mondta hogy a férjéé! Mondtam neki ezek után nem fogok neki többet elmondani semmit. Nagyott csalódtam benne.2021. febr. 7. 20:10
21/24 anonim válasza:
Tételezzük fel, hogy valós a kérdés. Miért hazudna egyből, miért ne lehetne a férjé? De tegyük fel, hogy az övé, és tekintsünk el attól hogy 28 éves és ebbe nagyon nem lenne jogod beleszólni, és az egészet anya-lánya kapcsolat szempontjából nézzük akkor azon kéne elgondolkodni, hogy mi olyat csináltál ami miatt nem mondja el az ilyen jellegű dolgokat neked. Szerintem pont amiatt amúgy, mert egyből megvádoltad, és mint egy 6 éves megsértődtél rá, majd közölted hogy akkor te nem osztasz meg vele semmit, majd egyből jöttél ide pozitív megerősítésért.
22/24 anonim válasza:
Ember,ez több sebből is vérzik.:)
16 vagyok,és igen én is kipróbáltam. A szüleim mikor megtudták nem sértődtek meg,hanem elbeszélgettek velem a hátrányairól és próbáltak megérteni.
A te lányod meg valószínűleg külön életet él szóval nem lehet ebbe beleszólásod.:DD
23/24 anonim válasza:
Gondolom unatkozó tini írta ki, egyébként meg, ha hazudik egy gyerek, most őszintén ki nem hazudott soha a szüleinek?
24/24 anonim válasza:
Ezek után ha én lennék a lányod, be sem tehetnéd a lakásomba a lábad.
Mi jogon kutakodsz, meg úgy egyáltalán, mi közöd van a felnőtt, különélő gyereked (privát) dolgaihoz???? Pont semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!