Mit kezdenétek a szülökkel hogyha isznak?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van egy kis hiba az életében nekem a szüleim azok. 26 éves vagyok de még mindig itthon lakom. Nincs jó állásom amiből sok pénzem folyna be. Félre értés ne essék a szüleim tudnak normálisak is lenni de sokszor isznak és vitáznak néha még verekedés is van ami zavaró, engem sosem bántottak max szóban. Én sajnos ebben nőttem fel. Anyám le is akarta tenni a piát amikor covidos lett, kért is időpontot orvoshoz de persze mire oda került a sor addigra nem akart elmenni mert ő egyedül leszokik. Apám pedig inkább hétvégi ivó, leginkább ő a hangosabb és a kötekedösebb. Arra lennék kíváncsi hogy van e más is akinek esetleg hasonló a helyzete és van e olyan aki már túl van ezen az egészen?2021. máj. 16. 23:38
11/11 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok! Nekem nem használt az üljünk le beszélni dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!