Mit kezdenétek a szülökkel hogyha isznak?
Ismerem a helyzeted. Apám mióta az eszemet tudom péntek délutántól vasárnap éjjelig iszik. Mikor nagyobb a hajtás a munkájában van maximum 2 hét szünet, de ennyi. Mikor kicsi voltam hétvégente hatalmas balhékat csapott. Volt hogy éjszaka kimenekültünk a házból. Vagy vasárnap hajnalban félve ültünk a kanapén, miközben reggel várt az iskola. Aztán mikor másfél fejjel nagyobb lettem, mint ő, már nem merte megcsinálni ezeket.
De inni ugyanúgy iszik.
Anya pedig alkalmanként és titokban… Ilyenkor persze összeakad a nyelve, nem tud normálisan beszélni, tüsszög.
De végsőkig tagad. Mikor ritkán bevallja akkor arra hivatkozik, hogy csak így lehet sokszor elviselni azt ami itt van. Apámat stb.
Ilyenkor az a furcsa hogy apám is falaz neki. Hogy „jaj hát hogy ivott volna? Gyógyszerre??“ stb.
Apáról évek óta letettünk. Anyával beszéltünk már többször tesómmal. Legalábbis próbáltuk. Mostanában mérséklődött a helyzet, de nem sikerült felszámolni teljesen az ivást.
Elköltözni én sem tudok. Olyan drágák az albérletek, hogy a fővárosban esélytelen. Vidéken pedig semmit sem tudnék félretenni.
Ennek ellenére is azt mondom, hogy a költözés a megoldás.
Itthon,lakom nálunk is ez a szitu kivontam magam ebből a légkörből mindég hétvégére vállalók munkát,túlórát mire haza érek már be vannak állva, békén hagynak. Eszek,és megyek horgászni vagy barátnőhöz .
Jövőre,már lesz annyi pénzem hogy el toljam a biciklit . 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!