Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy mehessek oltásra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 19:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 anonim ***** válasza:
15%

#71-es:

De miért kell az aláíráson lovagolni? Jogi szempontból macerásabb lenne már az is, ha az ellenőrzőbeli aláírásokat ellenőrizné valami szervezet. Mintha senki nem csinált volna 1x sem ilyet. Neem.

2021. máj. 17. 07:58
 62/131 anonim ***** válasza:
100%
#71, ezt szajkózom én is. Gondnok vagyok, sajnos/nemsajnos ismerem közelebbről a gyámhivatalt, ennél fontosabb ügyekben sem ugornak-pattannak. Egy ügyintéző se fogja tartani a hátát azért, hogy kiadjon egy engedélyt egy nemkötelező oltásról. Jogszabályokból dolgoznak. Max. bírósági útra terelik az ügyet, lesz pár precedens értékű per, szakértők bevonásával - évek múlva -, és az alapján esetleg, talán, majd.
2021. máj. 17. 07:59
 63/131 anonim ***** válasza:
67%
#61, az a kisebbik gond hogy bűncselekményt követ el, mert tudjuk milyen a magyar jog, ennél sokkal nagyobb ügyeket is leszarnak. De mint írtam, az anyja nagyon meg tudja keseriteni cserébe az életét.
2021. máj. 17. 08:50
 64/131 anonim ***** válasza:
68%
Babám, az árvasági NEM 60 rongy... mielőtt kamuzol, ilyenknek illene utána nézned ;)
2021. máj. 17. 09:40
 65/131 anonim ***** válasza:
84%
#64, ezen én is csodálkoztam. Lehet, hogy hozzászámolta a családi pótlékot is.
2021. máj. 17. 10:09
 66/131 anonim ***** válasza:
62%

Azoknak akik röhögnek azon hogy a Favipiravirtól foszforeszkálni fogsz.

[link]

De ezt saját szememmel is láttam!

Ugyanígy tudnék linkelni hiteles orvosi tanulmányokat arról hogy mindegyik vakcina teszt fázisban van még csak, rengeteg mellékhatása van (trombózistól kezdve sajnos szélsőséges esetben genetikai mutációkig és halálig) de az ilyen nagy oltáspártiak úgyse fogják elismerni hogy nem veszélytelen az oltás, nem ad 100%-os védelmet, sokan beoltva halnak bele a vírusba stb.

Nem oltásellenes vagyok, csak tudjuk már hogy melyik a kisebb kockázat. Elkapni egy vírust amit a 98,5% náthának érez csak, a maradék 1,5% 90%-a is átvészeli max 1 hét kórházzal (mint apukám aki súlyosan elhízott ezért bent tartották inkább) vagy a vakcinák mellékhatásai.

Fura hogy a magyarok az egyik legbeoltottabbak 42%-al, mégis amíg nálunk 200 ember halt meg egy nap, többi országban fele akkora oltottsággal 3-4. Az egész EU-ban nem halt meg annyi ember mint csak nálunk!

A nagy Pfizer mániát se értem, az összes közül az a legrosszabb!

A kínai legalább a teljes elölt vírusos elvű, az sok sok évtizede járt út, szüleink is azt kapták gyerekként. Viszont a Pfizer egy teljesen új technológiát próbálgat, az RNS-t, aminek beláthatatlan következményei lehetnek hosszútávon! Mellesleg a legmagasabb halálozási aránya is a Pfizernak van, 10.000 beoltottból 30 hal bele, a második azthiszem az Astra 17-el.

2021. máj. 17. 10:31
 67/131 anonim ***** válasza:
3%
#66 azért azt a lényeges különbséget kifelejtetted hogy csak a szemük és a kormuk. Nem az egész ember. Azért valld be az röhejes lenne.
2021. máj. 17. 10:34
 68/131 anonim ***** válasza:
17%
Oltásellenes vagyok, szerintem az oltások ateizmust okoznak. Anyukádnak igaza van. Mondjad anyukádnak lépjen be a facebook csoportunkba ahol nagyon sok kommentelő ért a témához, számítunk rá is.
2021. máj. 17. 10:44
 69/131 anonim ***** válasza:
0%

#66-os:

Értem, hogy ezek mellékhatások lehetnek, nem is tagadja senki. De nem jobb, ha 1000 emberből max. 50 2-3 napra érzékel tüneteket, mintha a nyugdíjas korcsoportban ebből akár 300-400 meg is halna a vírusban?

A kockázat mindig ott van, hogy komplikáció lép fel, de ne áldozzunk már fel szerencsétlen emberéleteket amiatt, hogy “talán egy minimális %-nak komplikációi lesznek tőle”, mikor 10 lélegeztető gépes betegből 8 nem jön haza a családjához utána.

2021. máj. 17. 10:45
 70/131 anonim ***** válasza:
30%

Igen, "csak" a szemük, körmük, hajuk.

Nem is egy halálos mellékhatás, inkább csak elgondondolkoztatja az oltásfanatikusokat hogy "Jé, ez se volt a dobozán mint mellékhatás!"

Persze, mert napról napra derülnek ki újabbak. Nem véletlenül lett pl az Astra is betiltva valamelyik országban, túl sok vérrögöt okozott.

Csak itt Magyarországon ha valaki belehal az oltásba (sajnos közeli barátom anyukája is így járt) akkor ő a hibás mert biztos magas volt a vérnyomása és eltitkolta, meg amúgy is ő írta alá a beleegyező nyilatkozatot, mivel kisérleti gyógyszer, se az állam aki ajánlgatja és reklámozza, se a gyártók nem vállalnak felelősséget érte!

Amúgy kislány ne aggódj, én márciusban estem át a víruson és október végéig szól az igazolványom, mehetsz piálni a haverokkal!

2021. máj. 17. 10:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!