Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy mehessek oltásra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 19:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/131 anonim ***** válasza:
60%

A bulizással nincs gond. A magánokirat-hamisítással van gond. Amit _pusztán_a bulizás miatt tervez elkövetni, és amire biztatjátok. Ki fog derülni és balhé lesz belőle.

Az anyja már megfenyegette azzal, hogy kidobja.

De nekem mindegy. 51 voltam.

2021. máj. 16. 21:46
 52/131 anonim ***** válasza:
60%
Én nem bíztattam rá speciel. Viszont az anyja meg akadályozza abban, hogy eü. ellátást kapjon, még veszélyeztethetné is így a gyerekét. Az jobb, de tényleg? Valószínűleg nem százas a nő.
2021. máj. 16. 21:50
 53/131 anonim ***** válasza:
60%

"A bulizással nincs gond. A magánokirat-hamisítással van gond. Amit _pusztán_a bulizás miatt tervez elkövetni, és amire biztatjátok. Ki fog derülni és balhé lesz belőle."

Leírta hogy nem amiatt szeretné. Különben sem értem mit tipródik mindenki ezen, HOVÁ menne bulizni bakker, az életkora miatt a legtöbb helyre be sem engedik. A tizenévesek nem bárokba járnak, te jó isten, pláne ha jön a nyár.

Egyébként meg tudod mit fog kapni, ha aláírja az anyja nevében? Pont ugyan azt, amit azok kaptak, akik ellenőrzőt meg tököm tudja mit írtak alá a szülők helyett (ráadásul az közokirat): a nagy büdös semmit. 16 évesen kb. agyon kéne vernie valakit, hogy bármilyen komoly ügye legyen belőle...

2021. máj. 16. 21:55
 54/131 anonim ***** válasza:
32%
Ha a gyerekem cukorbeteg, extrán túlsúlyos vagy egyéb olyan betegsége lenne ami indokolná az oltás fontosságát, akkor engedném hogy menjen rá. De tulajdonképp ha ez neked annyira fontos akkor ülj le vele és beszéljétek át.
2021. máj. 16. 22:00
 55/131 anonim ***** válasza:
30%
#61, oké, én értem, amit mondasz, de pont te fogalmaztad meg, hogy az anyja nem százas. És ha nem az, úgy nem kéne vele pluszban konfrontálódni.
2021. máj. 16. 22:03
 56/131 anonim ***** válasza:
60%
Ha mostanában voltatok covidosok be se adhatják elvileg. Úgy tudom 3 hónapnak kell eltelnie. Milyen tüneteitek voltak?
2021. máj. 16. 22:26
 57/131 anonim ***** válasza:
73%
Jézusom... Részvétem, hogy ilyen konteózós elmebeteg anyád van. Enyém ilyen lenne leordítanám a sutyiba. A Favipiravirtól rettegtető kommentelő sem százas. Én is beszedtem és semmi bajom nem volt, nem foszforeszkáltam meg ilyenek. Két nap alatt rendbe hozott, előtte meg döcögtem másfél hétig.
2021. máj. 16. 22:30
 58/131 anonim ***** válasza:
81%
Még a lakhatásos kérdésre reflektálva, amenneyiben tényleg te vagy a lakás tulajdonosa, és anyukád "csak" haszonélvező, nem rakhat ki onnan. És 18 éves korodig törvényileg sem rakhat ki, de mivel haszonélvező, így te sem küldheted el őt onnan.
2021. máj. 16. 23:36
 59/131 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, a gyámhivatal az egyetlen járható út. Kiskorú és törvényes képviselője közötti érdekellentét esetén a gyámhivatal megadhatja a szülő helyett a hozzájárulást, ha ez a kiskorú érdekér képviseli (az orvosok álláspontja szerint ez pedig így is van).

Én az iskolában kérnék először segítséget a helyedben, hátha valamit tudnak ajánlani. Az aláírás hamisítást nem javaslom, mert bűncselekmény.

2021. máj. 17. 04:23
 60/131 anonim ***** válasza:
79%

Hűha. Először is leszögezném hogy én nem vagyok oltás ellenes és szerintem is jó lenne ha beoltatnad magad de!

1. Nem hiszem hogy a gyamhivatal ezzel foglalkozik. Mert ennyi erővel mind a több tíz ezer szülőt eloveszik szerintetek aki nem oltatja be a gyerekét? Az oltás nem kötelező így nem is kerhetik számon. A tbc kötelező, akkor tényleg van eljárás ha azt nem adatjak be. De pl a rota vírus elleni nem az. Ti hallottatok már olyat hogy elveszik a gyereket mert a szülő nem akarta rota vírus ellen beoltani? Ugye hogy nem. Akkor mivel is másabb ez az oltás? Azért mert 16 éves és nem 2? Nem veszik figyelembe, akkor is kiskorú.

2. Komolyan aláírás hamisitasra buzditotok egy gyereket? Mert ez bűncselekmény. És még ha jogi következménye nem is lesz az anyja nyilván rá fog jönni. Mert rá fog. Mi lesz akkor? Nem teheti ki az utcára mert kiskorú, de meg tudja keseriteni az életét. Akkor ti tartjátok majd a hatatokat helyette? Gondolom nem.

Ui.: kéken foszforeszkal bzd meg. Hát ezen besirtam. Minden nap tanul valamit az ember. Ja nem. 🤣

2021. máj. 17. 07:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!