Anyum miért ilyen velem?
Ez még az olcsó kategória a 40 ezer
Ne foglalkozz vele,kell és kész
Én időben észre vettem,hogy romlik a szemem,nekem is 0.75 kellett,nekem is 40 került
És 1 évig kellett hordanom,helyre állt a szemem,nem kellett többet szemüveg hordjam
Anyudnak gondolom jó a szeme, és nen érti, hogy milyen szédülni a látásod miatt.
Jól tetted, hogy megcsináltattad, mert most még van esély, hogy javul a látásod. Esetleg vitaminikat is szedhetsz. Erről olvass utána.
Meg azért annyira nem kicsi a 0.75,főleg ha plusszos.
(nagybátyámnak is kis dioptriáról sikerült szemüveg nélkülinek lennie 1-2 év után, műtét nélkül).
#3-as vagyok.
A 40eFt az még jó ár.
Nekem most a nagyobb dioptriát (-4.00 és - 4.25) kedvezményekkel, együtt volt 41eFt (muszáj voltam keretet csináltatni), amúgy meg 56.000 lett volna.
Anyukád helyében örülnék, hogy a gyerekem felelősség teljes és vigyáz az egészségére.
Nekem tavoli 0.5re is mar kellett mert nem lattam el az iskola padbol.tablaig, egyetemen meg feltem hogy a projektort nem fogom latni. Sajnos azota romlott a szemem valoszinuleg es romlani is fog, mindenki szemuveges a csaladban.
A 40 nagyon jo ar. Az elso szemuvegem 65 volt. Pedig nem volt draga a keret.
Megmondhatod anyadnak hogy milyen erzes mikor nem latsz, hunyoritasz es mennyire megfajdul tole a szemed es a fejed is. Bocs hogy ezt mondom de ilyen fogyatekos szulovel nen lehet mit kezdeni. En amint mondtam edesanyamnak hogy lehet hogy kellene szemuveg, mar kb mentunk is erte. Pedig a 0.5 tenyleg kicsi, en megis megereztem.
Már az is furcsa, hogy neked kellett állni a költséget, holott még tanulsz.
A 40 ezer sok pénz, de sajnos ez ennyibe kerül, nem állhatsz le magadnak csiszolgatni lencsét meg gyártani keretet...
Az egészségre áldozni kell, ha orvosilag indokolt valami, azt ki kell fizetni.
Tok jo,hogy megcsinaltattad, az is jo, hogy ennyi idosen mar ilyen felelosseget vallalsz a sajat egeszsegedert es hogy onalloan tudsz donteseket hozni!
Ugyes vagy, a korodbeliek peldat vehetnenk rolad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!