Fiatal felnőtt vagyok és a szüleimmel lakok és néha úgy érzem az édesanyám úgy bánik velem mint egy kisgyerekkel . Gondolok itt arra,hogy megmondja,hogy meddig lehet itt a párom illetve,hogy mikor aludhat itt ilyesmiket. A párom kicsit messzebb lakik tőlünk de minden hétvégén jön viszont anyum csak négy órát engedi,hogy velem legyen. Nagyon fél anyukám a vírustól és erre hivatkozva haza kell küldenem mindig hamarabb a páromat.Illetve ha itt alszik akkor az utána következő héten nem jöhet. Persze tudom,hogy örüljek annak,hogy láthatom egyátalán a páromat de kicsit soknak érzem amit anyum csinál,hogy ennyire beleszól az életembe azt is megértem,hogy fél a vírustól de szerintem nem kéne ennyire szigorúan bánni velem. Nem vagyok már gyerek. A családom illetve a barátaim szerint túl félt.Mit tegyek,hogy engedje,hogy én döntsek a saját életemről és ne ő? Igen tudom,hogy ez az ő háza és igen tudom,hogyha valami nem tetszik akkor költözzek el de jelenleg nem lehetséges ez.Édesapám sem ért vele egyet szerinte nem kéne ennyire beleszólnia abba,hogy mikor látogat meg a párom.
Ha apád nem ért egyet nyissa ki a száját szépen,csak ma apák nagyrészt díszek,és szólni nem mernek semmiben még ha nagyon kéne se,mert egy töketlenek,kettő alkalmatlanok három Mert felfordult a világ .. És igen költözz el,vagy találkozzatok motelben,Utazz te,videotelefonon beszéljetek..
2020. nov. 4. 18:56
2/14 anonim válasza:
"Anyum korlátozza az életemet?" -- Igen.
Minél előbb költözz el, de a szüleiddel tarts fenn jó kapcsolatot!
2020. nov. 4. 19:03
3/14 anonim válasza:
nem értem a logikát, ha már beengedte nem mindegy, hogy 4 órát vagy többet van ott...?
2020. nov. 4. 19:05
4/14 anonim válasza:
1-es: Tényleg sok ilyen van, és nagy baj is, de ez mégiscsak általánosítás.
Válasz: szerintem is, amit 2-es írt.
2020. nov. 4. 19:21
5/14 anonim válasza:
"Fiatal felnőtt vagyok és a szüleimmel lakok ..... megmondja,hogy meddig lehet itt a párom illetve,hogy mikor aludhat itt"
Hát végülis a szüleid lakása, megteheti anyukád, már felnőtt vagy. Bár szerintem is kicsit durva, de a költözés valódi megoldás lehet. Szóval pápá. De addig találkozzatok "külsős" helyszíneken. Hajrá!
2020. nov. 4. 19:25
6/14 anonim válasza:
Amikor lesz lehetoseged elkoltozol. Kozlod "anyuddal" h csak X es Y napon johet mert zavar titeket es max 4 orat lehet ott. Ezt szukitsd 2re. :)
2020. nov. 4. 21:23
7/14 anonim válasza:
Miért nem mész te a sráchoz?
Gondolom anyukád azt unja, hogy ott lóg minden hétvégén a saját lakásában egy csávó. Tulajdonképpen mindegy mi a rögeszméje, mert ő tart el, szóval ha nem tetszik, költözz el. Ő már csak idősebb és rigolyásabb lesz, nem fog hozzád alkalmazkodni.
2020. nov. 4. 23:01
8/14 anonim válasza:
Anyukád minden hétvégén kerülgesse a saját házában a lánya párját?
Felnőtt vagy, költözz el, élj saját életet külön.
Lehet anyukád szeretne otthon a saját házában hétvégén pizsiben smink nélkül kenylemesen lenni és pihizni, de nincs nyugta mert folyton ott lógtok.
Menjtek a párodhoz találkozni vagy más külsős helyre.
Egyáltalán nem szigorú anyukád csak szeretne otthon nyugiba lenni és nem egy "idegen" srácot kerülgetni.
2020. nov. 5. 04:31
9/14 anonim válasza:
Hát nekem se lenne öröm egy idegent kerülgetni a házamban minden hétvégén. Költözz el ha nem tetszik a rendszer, a saját otthonodban majd az maradhat és addig akinek te megengeded. Gondolom az ellen nem tiltakozol ha otthon van főtt étel meg tiszta ruha vár igaz?
2020. nov. 5. 05:49
10/14 anonim válasza:
én sem örülnék, ha a lányom csávóját minden hétvégén ott enné a rosseb. (le lehet pontozni..) szeretnék pihenni, és nem másokat kerülhetni. ha jön, beköszön, és utána elmentek kirándulni, moziba vagy mittudomén, az rendben van. az örökös ottlógás nincs rendben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!