Miért tehette ezt a fiam? Mit szólnátok hozzá?
Semmit
Az ő dolga. Többen tartanak szeretőt mint gondolnád.
Van akinek otthon hiányzik vakami, más meg egyszerűen ilyen és bárki mellett tart szeretőt, akár többet id
Nem hiszem, hogy te rontottál el valamit, persze részleteket nem írtál. Lényeges szempont, hogy elhagyja-e ezért a fiatal lányért a feleségét? Nem lehet, hogy valójában nem akarta az egész házasságot, csak hagyta belerángatni magát? Ezernyi oka lehet, hogy ez megtörténhetett, ha részleteket nem írsz, sajnos csak találgatni lehet....
Sajnos az ember az még mindig egy ösztönlény és megesik, hogy bizonyos vágyak felülkerekednek az józanészen, ekkor szoktak hasonlók történni...
És ez történt valamikor régen, vagy most, pár hónappal ezelőtt? Ha tizenx éve történt én fátylat borítanék rá, ha azóta rendesen éli házas életét, és foglalkozik, szereti a családját.
Ha azonban még friss, és a feleség sem tud róla, én elmondanám a menyemnek mi történt. Vagyis először elmondanám a fiamnak, hogy vagy ő mondja el, vagy én. :) Igen, tudom, más életében nem szép belepofázni, de én nem tudnék ekkora terhet viselni, hogy egy hozzám közelálló így átbass*on valakit, illetve így átlegyen baxva a meny.
Attól függ egyébként. Rontani nem rontottál, de esetleg látott iylet valahol? Együtt vagy az apjával? Nem volt nyílt megcsalás köztetek?
4
Mi az hogy látott e ilyet?🤦♀️
Meg hogy együtt van e az apjával..
Semmi köze ehhez
5
Mi van? Nem tudtad, hogy a szülői példa nagyban befolyásolhatja az ember személyiségét? :) Kérlek, te inkább ne okoskodj. 🤦♀️
Dehogy te rontottad el! :)
A férfiak ilyenek. Tisztelet a kivételnek. Fa.. feláll, ész megáll.
Amelyik eleve hajlamos a félrelépésre, azt akárhogy is neveled, akkor is meg fogja tenni, ha épp van rá alkalma, vagy csak más nő után vágyakozik.
Amelyik monogám típus, az is lehet, hogy félrelép, ha alkalom adódik rá, és garantáltan nem derül ki, de az nem fog hónapokig járni egy másik nővel, az tényleg csak alkalmi kalandokba bocsátkozik, vagy inkább abba sem.
Én hűséges férfinak tartom magam és nem kezdeményeznék más lánynál ha kapcsolatban vagyok. Valamit lányos családban éltem mindig is így eléggé tisztában vagyok a dolgokkal. Deeeeee ha ram nyomulna egy csinos étvágygerjesztő lány/nő fogalmam sincs ellen tudnék e állni. Egyszerűen hiába tudom, hogy nem szabad a testem magától mozogna. És egy ilyen után rabjává tenne. Aki ennek ellenáll azt tisztelni kell de rendesen! Velem még nem volt ilyen így nem tudom ki bírnám e. :(
Tehát tényleg nem a te hibád, hanem mi férfiak ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!