Érvek amellett, hogy a szüleim elengedjenek érettségi utáni házibuliba?
Hogyan győzzem meg őket, hogy elengedjenek, amikor utálják az alkoholt, utálják ha iszok, akár csak egy sört is... Azt mondják hogy ha elmegyek, akkor nem lakhatok már náluk többet, el kell költöznöm...De én tényleg el szeretnék menni bulizni a barátaimmal, mindig mindenből kimaradok, és csak egyszer vagyok 12.-es...
Értem hogy az ivás nem a legjobb dolog a világon, de nem olyan rossz, ahogy ők beállítják. (Az a probléma, hogy a szüleim szüleinek voltak alkoholproblémái, ezért nem is nagyon tudom meggyőzni az ellenkezőéről, mert ő csak ezt az oldalát látta...)
Valami ötlet?
Bármi segítene...
Ja, azt leszarják, hogy mi van velem. Fiú vagyok, nem fog senki sem piszkálni, amúgy is csak a baráraimmal leszek. Nem értem aggódnak, csak szimplán nem szabad. Ha érdejelné őket, hogy mi van velem, akkor nem zsarolnának éveken át mindenért, főképp azzal, hogy kidobnak az utcára...
Néha elgondolkozok, hogy nélkülük is ez a nyámnyila, önbizalom-és önbecsüléshiányos, félénk, szociális selejt lennék-e...
Ez jó, #13., az utolsó mondatod azt ellopom^^
De néha őszintén elgondolkodom...hogy tényleg érdekli e őket...
És igen, kolesz a cél, ha felvesznek, akkor irány Szeged!^^ Van munkám is, az önállóság meg király^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!