Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam dolgoztat. Mit csináljak?

Anyam dolgoztat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyam állandóan dolgoztat. Takarítás, vásárlás, főzés. Mit csináljak, hogy nekem ezeket ne kelljen? 17F

2021. máj. 12. 14:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
32%
A 29 a te embered. Hallgass rá kérlek.
2021. máj. 12. 17:58
 32/41 anonim ***** válasza:
59%

Te írod h alapból meg jó anya akkor?

Miket szoktál főzni? 2 óra 2 naponta... Amúgyse sok..

Ha zabálok egyből elmosogatok kb 3 perc úgy h anyámét is... Igen? Egyéb?

2021. máj. 12. 18:06
 33/41 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy te mit hánytorgatod fel h " csak" napi 4 órát dolgozik? Ha 15 órázna akkor is hisztiznél ezen. Faterod kint dolgozik, megteheti h nen 8 órában van.. mit dolgozik?

Én 8óra mellé keresem a 4 órás melléket eddig sikertelenül.

Egyedül lakok, nem segít senki. Sőt kertesbe lakok... Egyedül vágom nőként a füvet, szedem a kutyagumit...bizony.. cserélhetünk ám

2021. máj. 12. 18:09
 34/41 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert nehogy már leessen a gyűrű bárki ujjáról mert otthon be kell segíteni . Jajj most mi lesz... Még a végén megtanul maga után rendet tenni.

Én lehet hülye vagyok sok mindenhez, ezt bevallom,de téged se az eszedért szeretnek.

És igen... Konkrétan ezer meg egy ismerőst tudok felsorolni akiknél a fiú gyerek nem csinál semmit, mert ő fiú...de a lányt meg azon szekálják h ha nem csinálja meg akkor milyen feleség lesz belőle....

Szóval maradjunk már a talajon

2021. máj. 12. 18:36
 35/41 anonim ***** válasza:
59%

Ja és ez messze messze nem dolgoztatás úgy hívják házimunka, besegítés, gyereknevelés ahogy tetszik.

Akkor lenne dolgoztatás ha anyuci nem dolgozna és a gyerek letolna suli után egy jó kis délutanos műszakot mindennap...

2021. máj. 12. 18:38
 36/41 anonim ***** válasza:
79%

Tyűha... belehalsz a heti 1 takarításba, meg abba, hogy elmosod a koszos edényeket?

Szerintem nem.

2021. máj. 13. 09:26
 37/41 anonim ***** válasza:
84%

Tanácsolnám, hogy költözz el, ha zavar a házimunka, de ki kell ábrándítsalak, mert akkor még több házimunka lesz majd a nyakadon.

Anyukádat meg üdvözlöm innen is, hogy a fiàt háziasságra neveli, bár az én anyósom is ezt tette volna a fiával. Kb két évem volt benne, hogy anyuka helyett megtanítsam az olyan alapvető dolgokra, mint a mosógép használata vagy a porszívózás. Örülj neki, hogy ha elköltözöl nem leszel életképtelen.

2021. máj. 13. 16:13
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

37: 10 pont! :)

A kérdező nem is tudja, mennyire fogják majd értékelni a barátnői, hogy mi mindenhez ért...

2021. máj. 13. 16:22
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Bazd ki... Egyesek egy villanykörtét se tudnak kicserélni, a szatyrot nem segítene hozni meg sorolhatnám .. köszönd meg
2021. máj. 13. 18:42
 40/41 anonim ***** válasza:
79%

Hát figyu, rosszul nem jöhetsz ki belőle. Takarítás 5 perc, nem dobálász össze mindent, a vásárlás sima, a főzés meg nem lehet 2 óra.

Ennyi

2021. máj. 13. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!