Anyam dolgoztat. Mit csináljak?
Te írod h alapból meg jó anya akkor?
Miket szoktál főzni? 2 óra 2 naponta... Amúgyse sok..
Ha zabálok egyből elmosogatok kb 3 perc úgy h anyámét is... Igen? Egyéb?
Amúgy te mit hánytorgatod fel h " csak" napi 4 órát dolgozik? Ha 15 órázna akkor is hisztiznél ezen. Faterod kint dolgozik, megteheti h nen 8 órában van.. mit dolgozik?
Én 8óra mellé keresem a 4 órás melléket eddig sikertelenül.
Egyedül lakok, nem segít senki. Sőt kertesbe lakok... Egyedül vágom nőként a füvet, szedem a kutyagumit...bizony.. cserélhetünk ám
Azért, mert nehogy már leessen a gyűrű bárki ujjáról mert otthon be kell segíteni . Jajj most mi lesz... Még a végén megtanul maga után rendet tenni.
Én lehet hülye vagyok sok mindenhez, ezt bevallom,de téged se az eszedért szeretnek.
És igen... Konkrétan ezer meg egy ismerőst tudok felsorolni akiknél a fiú gyerek nem csinál semmit, mert ő fiú...de a lányt meg azon szekálják h ha nem csinálja meg akkor milyen feleség lesz belőle....
Szóval maradjunk már a talajon
Ja és ez messze messze nem dolgoztatás úgy hívják házimunka, besegítés, gyereknevelés ahogy tetszik.
Akkor lenne dolgoztatás ha anyuci nem dolgozna és a gyerek letolna suli után egy jó kis délutanos műszakot mindennap...
Tyűha... belehalsz a heti 1 takarításba, meg abba, hogy elmosod a koszos edényeket?
Szerintem nem.
Tanácsolnám, hogy költözz el, ha zavar a házimunka, de ki kell ábrándítsalak, mert akkor még több házimunka lesz majd a nyakadon.
Anyukádat meg üdvözlöm innen is, hogy a fiàt háziasságra neveli, bár az én anyósom is ezt tette volna a fiával. Kb két évem volt benne, hogy anyuka helyett megtanítsam az olyan alapvető dolgokra, mint a mosógép használata vagy a porszívózás. Örülj neki, hogy ha elköltözöl nem leszel életképtelen.
37: 10 pont! :)
A kérdező nem is tudja, mennyire fogják majd értékelni a barátnői, hogy mi mindenhez ért...
Hát figyu, rosszul nem jöhetsz ki belőle. Takarítás 5 perc, nem dobálász össze mindent, a vásárlás sima, a főzés meg nem lehet 2 óra.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!