Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben oltassam magam...

Ilyen esetben oltassam magam (oltásellenes szülők)?

Figyelt kérdés

TL/DR: Oltásellenes szülőkkel lakom, még nincs saját keresetem, de be akarom oltatni magam. Attól tartok hogy megaláznak/kidobnak. Ti oltatnátok?

Hosszabban:

A szüleim kb. az összes létező 'alternatív nézet'-ben hisznek. Természetesen az oltásról is megvan a véleményük: méreg, chippelnek vele, Bill Gates tömeggyilkosságra használja.

Egyik oldalról én szeretnék oltatni, mert az egyetemi könyvtárakba csak így lehet bejutni, és a más környezet sokkal hatékonyabban tanulok ott.

Egyelőre húzom az időt abban reménykedve, hogy szeptembertől simán is be lehet menni a könyvtárakba, vagy elkapom a koronavírust (szüleim szerint náthát) és azzal kaphatok igazolást.

Ha ezek nem jönnének be, azon gondolkozom, hogy titokban beoltatnám magam, de attól tartok, hogy ha mondjuk belázasodok vagy valami könnyen észrevehető utóhatása lesz, vagy csak simán rájönnek, hogy van védettségi igazolványom akkor esetleg vérgőzös dühükben kidobnak, megvernek vagy valami ilyesmi.

Ti mit tennétek?

2021. máj. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
87%
#40 Miért fizetnének??
2021. máj. 16. 11:02
 42/51 anonim ***** válasza:
13%
40-es hát nem tudom.de attól még tény hogy az interneten több száz oltástól megbetegedett,meghalt ember története van fent. a nagybátyám is három héttel az oltás után halt meg.és rengeteg ilyen esetet összegyüjtöttek már különböző oldalakon.apámnak egy ismerőse pedig napokig olyan rosszul volt az oltástól hogy alig élt..a rokonai le is akarják beszélni a második adagról.
2021. máj. 16. 11:07
 43/51 anonim ***** válasza:
85%
fele hazugság facebookon semminek ne higgy
2021. máj. 16. 11:13
 44/51 anonim ***** válasza:
14%
43-as hát én beküldtem a nagybátyám esetét az orvosokatisztanlatasert oldalnak és meg is jelentették.ezért elhiszem a többi történetet is hogy igazak..tegnap meg setaltam az utcan es az egyik haz udvaraban egy kiterült maszkos embert próbáltak élesztgetni a mentősök(csak tippelni tudnám,hogy aki a saját kertjében maszkban van az már biztos beoltott lehet).többet nem tudok arról az esetről sem.
2021. máj. 16. 11:16
 45/51 anonim ***** válasza:
68%
orvosok a tisztán hazudásért
2021. máj. 16. 11:29
 46/51 anonim ***** válasza:
34%
gödény megy tüntetni május 23 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. máj. 16. 11:30
 47/51 anonim ***** válasza:
79%

#44 nem látod az egy oltásellenes oldal mert gödény is az

hova tüntet tartóztatnák már le dr gödényt nem való dr nak aki

ezt csinálja

2021. máj. 16. 11:32
 48/51 anonim ***** válasza:
25%
nem oltásellenesek egyáltalán hanem ezekkel a mostani oltásokkal kapcsolatban vannak nekik kételyeik! múltkor pl. el akartak menni a kalocsai kórházba konzultálni ottani orvosokkal,de még erre sem kaptak engedélyt a kórház vezetésétől!pedig ők is normális orvosok!
2021. máj. 16. 11:35
 49/51 anonim ***** válasza:
76%
gödény normális? dehogy is
2021. máj. 16. 11:36
 50/51 anonim ***** válasza:
18%
nem csak a gödény a tagja a csoportnak,a gödény gyógyszerész,de van köztük belgyógyász is! amúgy pont volt a hvg-n egy cikk a titkosszolgálatokról,az egyik eszközük pont ez,amit gödénnyel is tettek,hogy lejáratnak valakit akit el akarnak lehetetleniteni.direkt beépülnek embereik pl face csoportokba ahol aztán vitát generálnak és megpróbálják hiteltelenné tenni a kiválasztott személyt.
2021. máj. 16. 11:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!