Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben oltassam magam...

Ilyen esetben oltassam magam (oltásellenes szülők)?

Figyelt kérdés

TL/DR: Oltásellenes szülőkkel lakom, még nincs saját keresetem, de be akarom oltatni magam. Attól tartok hogy megaláznak/kidobnak. Ti oltatnátok?

Hosszabban:

A szüleim kb. az összes létező 'alternatív nézet'-ben hisznek. Természetesen az oltásról is megvan a véleményük: méreg, chippelnek vele, Bill Gates tömeggyilkosságra használja.

Egyik oldalról én szeretnék oltatni, mert az egyetemi könyvtárakba csak így lehet bejutni, és a más környezet sokkal hatékonyabban tanulok ott.

Egyelőre húzom az időt abban reménykedve, hogy szeptembertől simán is be lehet menni a könyvtárakba, vagy elkapom a koronavírust (szüleim szerint náthát) és azzal kaphatok igazolást.

Ha ezek nem jönnének be, azon gondolkozom, hogy titokban beoltatnám magam, de attól tartok, hogy ha mondjuk belázasodok vagy valami könnyen észrevehető utóhatása lesz, vagy csak simán rájönnek, hogy van védettségi igazolványom akkor esetleg vérgőzös dühükben kidobnak, megvernek vagy valami ilyesmi.

Ti mit tennétek?

2021. máj. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
86%

Oltasd be magad mindenképp, mert már belehaltak olyanok is a vírusba, akik fiatalok voltak és amúgy ha elkapnád és nem is halnál bele, akkor is lehet, hogy nagyon beteg lennél.

A szüleidnek nincs igazuk.

Ha meg azért kidobnak otthonról, mert beoltatod magad, akkor nem is szeretnek igazán és nem is a szüleid. Egy szülő akkor is szereti és támogatja a gyermekét, ha be akarja oltatni magát.

2021. máj. 11. 20:52
 22/51 anonim ***** válasza:
86%
Remélem ez kamu, mert ha nem, akkor a szüleid borzasztóan ostobák sajnos. Majd ha az egyikük lélegeztetőgépre kerül (ami könnyen meglehet, révén hogy egészséges 30-asok is kerültek rá), akkor már nem kis nátha lesz. Azt nem értem csak, hogy az ilyen típusú embereket miért kerüli el nagyrészt a vírus, bezzeg akik félnek tőle, előírásokat komolyan veszik, azok meg elkapják. Sajnálatos, pont fordítva kéne legyen.
2021. máj. 11. 20:57
 23/51 anonim ***** válasza:
84%
22/ nézz már szét fb-on. vagy csak a chemtrail rajongói csoportban . (ott gyűjtik a hülyék posztjait) . sajnos elég sokan vannak ilyenek.
2021. máj. 11. 21:03
 24/51 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de én szégyellném magam, ha olyan buta lennék, mint a szüleid. Mindig az a leghangosabb, aki nem hajlandó edukálni magát és szomszéd Margit néni szófosására alapoz mindent.
2021. máj. 11. 21:07
 25/51 anonim ***** válasza:
11%

Javaslom, hogy keress rá arra amit anyádék mondanak neked.

The Great Reset, Klaus Schwab.... s még sok minden!

Linkelek is neked:

[link]

Sokan baromságnak tartják, de mielőtt lehülyézed őket, nézd meg de ne úgy kezd el, hogy egy szavát sem fogom elhinni mert ez baromság!

Nem össze esküvés elmélet az amit az arcunkba bele mondanak!

Nézd csak meg!

Rengeteg szakember mást állít az oltásokról. Miért csak az a szakember aki pártolja amit a köztévé mond? Aki szerint minden a legnagyobb rendben van! Ami persze teljesen a kormány kezében van! Mert ott azt nyomatják... S azt olvastad, hogy van ahol mozijegyet meg hozzá valami 2 személyes ebédet osztanak az oltásért!? Ez nem kamu! Ilyen propagandát nyomatnak! Ez lenne egy halálos járvány? Nem gondolkodnak az emberek tényleg? Egy könyvtárért oltatnád be magad? Nem veszed észre, hogy azért vannak a korlátozasok? De ezek szerint hatásos mert te is ezért adatnád be! De fel sem tűnik neked ezekszerint, hogy ők direkt erre mennek, mert elgondolkodtál rajta.

S mielőtt valaki a többi gyógyszerrel takarózik amiket úgymond simán beszedünk, azokat önszántukból!!! vesszük be de ugyan úgy vállaljuk igen a kockázatot. Némelyiknél halál a mellékhatás. Fel van tüntetve és te eldöntheted megpróbálod e. Nem tiltanak ki sehonnan ha nem veszed be...

De amit ezek csinálnak járvány címszó alatt, az már mindennek a tetje!

Ha azok után, ha megnézted amit mondtam, amit a szüleid mondanak úgy gondolod ez neked kell, hát rendben. Te döntésed! De csak a kártya miatt... Miért hagyod magad zsarolni? Ha csak amiatt teszed, te sem hiszed igazán, hogy ez tényleg olyan halálos mindenkire nézve mint ahogy próbálják sulykolni belénk...

Nekem meg ez a véleményem. Vállalom.

2021. máj. 12. 00:10
 26/51 anonim ***** válasza:
9%

22!

Talán azért mert annyira retteg! A félelem gyengít!

2021. máj. 12. 00:14
 27/51 anonim ***** válasza:
13%

Ugy le lettem szavazva, hogy csak na. :)

Látom betalált...

Attól még nem biztos, hogy az az igazság, amit sokan ismételgetnek, mint most itt is a nagy összefogásban.

S végül csak nekem lett igazam mégis, hogy képtelenek úgy véleményt alkotni sokan, hogy meghallgatnák /illetve egy kósza percig legalább átgondolnák/ a másik oldalt is. Csakis egyet hajlandóak, méghozzá azt amit hallani akarnak, félelemből! Én legalább megnéztem minden oldalról a dolgot, aztán lett egy álláspontom. Nem úgy indultam a dolognak tavaly, hogy ez egy baromság...

Még egyet hagy szóljak...

Ha annyira kiállnak itt a saját véleményükért, mégis félnének szembe nézni a saját szüleikkel és sunyiban intéznék a dolgot?

Nahát... Szóval oltani felnőttes és felelős gondolkodás, de vállalni önmagát az eltérő véleményével már nem az. Értem én.... ;)

2021. máj. 12. 01:19
 28/51 anonim ***** válasza:
94%

25-27-es, azért szavaztak le annyian, mert vagy te vagy teljesen hülye, vagy az emberek 80-90%-a a hülye, aki nem hisz ebben a "Great Reset, a libsik és a zöldek és a kommunisták és a pápa meg Soros és Klaus Schwab meg Gréta és a többiek meg akarják semmisíteni a társadalmat, aztán be akarják tiltani az autókat, és mindenki kénytelen lesz biciklivel járni, de Putyin felveszi ellenük a harcot" című egybites agyrémben.

Na most te meg vagy róla győződve, hogy majdnem mindenki más a hülye, és természetesen te vagy a harci helikopter.

De elgondolkodhatnál pusztán azon, mennyire valószínű ez, meg mennyire hihető az, hogy egy Torockai László-szintű sittes látja kristálytisztán a világ dolgait, a világ tudósainak, gondolkodóinak stb. 99%-a pedig vagy földostoba, vagy az emberiség kiirtására törekvő pszichopata elmebeteg.

2021. máj. 12. 01:39
 29/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ és a tippeket, mindenkinek ment a zöld! Végül úgy döntöttem, hogy csendben beoltatom magam és megpróbálom egy ismerősöm címére kérni az igazolást.
2021. máj. 12. 05:20
 30/51 anonim ***** válasza:
92%
Es mi a helyzet a kotelezo gyermekkori oltasokkal? Azokat se adattak be? Vagy csak a covidtol felnek?
2021. máj. 12. 07:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!