Ilyen esetben oltassam magam (oltásellenes szülők)?
TL/DR: Oltásellenes szülőkkel lakom, még nincs saját keresetem, de be akarom oltatni magam. Attól tartok hogy megaláznak/kidobnak. Ti oltatnátok?
Hosszabban:
A szüleim kb. az összes létező 'alternatív nézet'-ben hisznek. Természetesen az oltásról is megvan a véleményük: méreg, chippelnek vele, Bill Gates tömeggyilkosságra használja.
Egyik oldalról én szeretnék oltatni, mert az egyetemi könyvtárakba csak így lehet bejutni, és a más környezet sokkal hatékonyabban tanulok ott.
Egyelőre húzom az időt abban reménykedve, hogy szeptembertől simán is be lehet menni a könyvtárakba, vagy elkapom a koronavírust (szüleim szerint náthát) és azzal kaphatok igazolást.
Ha ezek nem jönnének be, azon gondolkozom, hogy titokban beoltatnám magam, de attól tartok, hogy ha mondjuk belázasodok vagy valami könnyen észrevehető utóhatása lesz, vagy csak simán rájönnek, hogy van védettségi igazolványom akkor esetleg vérgőzös dühükben kidobnak, megvernek vagy valami ilyesmi.
Ti mit tennétek?
28!
Akkor elmondom, hogy miért hiszek jobban abban, hogy minket a pokolra kívánnak vagy ha túl éljük rabszolgának...
Látván hogy sikeres a zsarolásuk az oltással, csak meggyőződtem, hogy nem a mi egészségünk a fontos!
A kérdező is példa rá aki nem az egészség miatt oltat hanem mert nem engedik be másképp! S ezt teljesen normális dolognak kezelik itt sokan. S akkor az a nem normális aki félti a szabadságát, aki ellen áll ennek ennek a diktatúrának?
De rendben. Lehet mi vagyunk a hülyék és mi nem látjuk, hogy ők a mi érdekeinket szolgálják a temérdek tiltással, maszkos büntetésekkel (ami az operatív törzsi ülésen külön ki kell emelni elrettentésképp), diszkriminálással, oltási kártyával, nem tesztelt vakcinákkal... nyilván ez mind baromság.
Közben meg szét lopják az országot pusztán jó indulatból.
Én nem hiszek nekik, se az ő vírusszakértőiknek. Leszerepeltek az én szememben a sok összevissza beszélésükkel és ezzel zsarolással meg a hányingerkeltő propagandával és a többivel... Egyiket sem pártolom.
Én vállalom a gondolataim, nem más beszélt rá, hogy mit gondoljak! S nem is fogok behódolni nekik. S pont azért mondom, mert én átgondoltam és sajnos sorozatban futottam bele olyan cikkekbe is, ami pont arról szól amit ezek terveznek (amiről Klaus Schwab beszélt) - amit mindenki olyan nagy baromságnak tart. Nem értem... Pár száz ember vezeti az országot, hozza a törvényeket, akkor miért hihetetlen ezt nagyobb számokra kivetítve, a világra? A pénz az úr! Azt hiszed érdekled egyiket is úgy mint ember? Te 100 ezrekből élsz ők milliókból! Nem ejtenek érted könnycseppet, hogy nem bírod esetleg befizetni a számlákat, stb. Akkor mit érdekli őket az én egészségem? A tb-t fizessem annyira érdekli őket! De normál esetben is vártam legalább másfél hónapot egy nyamvadt fül vizsgálatra! Egy évig tartott kideríteni a végül semmit, nem jöttek rá mi bajom. Hát bocsásson má meg a világ! Most meg már meg esélytelen bejutni is, persze fizetni fizessem a tb-t... meg menjek magán orvoshoz jópénzért, még arra is fizessek! S én vagyok a hülye, amiért nem éljenzem az oltásukat.
Na de mindegy. Elmondtam, amit gondolok és ennyi.
Azt csinál mindenki amit akar. De fogadd meg te is a saját tanácsod és gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!