Hagyjam, hogy a férjem fia hozzánk költözzön?
Mindent végigolvastam és világos is volt hogy havonta ment eddig 3 napot. De akkor sem értem a 35-ös választ.
"A fiú jöhet akár hetente is hozzánk" Ezért kérdeztem hogy most akkor mi lesz mert félreérthető volt.
Amennyiben a srác kitart az álláspontja mellett, hogy szívesebben lakna nálatok, én engednék a kérésének, nyilvánvalóan az együttélés alapvető szabályainak betartása mellett.
Egyedülálló anyukák gyerekei statisztikailag sikertelenebben, boldogtalanabbak lesznek felnőttként.
Amúgy meg lehet, inkább a helyesírási szótár felett kéne csettintgetned, mert ilyen pökhendi stílussal szörnyen néz ki ez az íráskép, főleg a “ggy” egyet.
Ideiglenesen > ott fog maradni.
Egyébként ezt vállaltad, mikor kölykös pasival jöttél össze. ;) - azt, hogy bármikor rátok sózhatják a gyereket. Ami logikus és jogos, mert az APJÁVAL élsz.
"A fiú egy olyan ember házába akar költözni, akinek semmilyen kötelessége nincs vele szemben"
Hát ez nincs így, kedves előző, ugyanis a Kérdező a férfi házastársa, és mint feleség automatikusan a gyerek gondviselője lesz ha a gyerek átköltözik hozzájuk. Gondolkodni kellett volna, mielőtt hozzáment a férfihoz.
Mindenesetre én tutti nem költöznék a gyerek helyében egy ilyen rosszindulatú nőhöz, aki nem csak hogy nem lát szívesen, hanem egyből "szabályokat" akar lefektetni, a helyett, hogy normálisan, szeretettel, jóindulattal közeledne a gyermekhez.
Annak a gyereknek van anyja és apja, nem lesz a gondviselője.
Attól meg hagy ne essen már hasra a kérdező, hogy a SAJÁT lakásába beköltözne más kölyke, akihez sem genetikailag, sem jogilag semmi köze. Ki tudja milyen a gyerek, lehet rumlis, trehány, feleselős, lehet anyuka tudna mesélni és örül ha elmegy tőle a kölyke.
Engem a hideg rázna már a gondolattól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!