A hugom meglátott maszturbálás közben, mit tegyek, hogy ne mondja el a szüleimnek?
Ő 11 éves, észre se vettem, hogy ő ott áll az ajtóban, és néz engem, kb 2 percig nézhetett, mire észrevettem. A szüleim nem tudják, hogy szoktam maszturbálni, de mi lesz, ha elmondja nekik? Még nem tudtam a hugommal beszélni, nem is tudom, hogyan mondjam el, hogy mit csináltam :/
(L)
Kérdező: ha nincs kulcs az ajtódhoz, akkor brit tudósok már régen felfedezték, hogy az ajtó eltorlaszolható mondjuk egy székkel. Ezzel legalább annyi időt tudsz nyerni, hogy szalonképessé tedd magad.
Jobb helyeken egyébként ismert a kopogás fogalma is, gondolom nálatok divat a másikra rárontani.
Ha meg nyitott ajtónál csináltad, akkor a hiba a te készülékedben van. Még az a szerencse, hogy nem az utca közepén kezdtél neki az önkielégítésednek.
Ha a húgod elmondja a szüleidnek, akkor lesz egy kínos beszélgetés, amin át kell esni, 5 év múlva meg csak röhögtök rajta. Nem kell ezt nagyon a szívedre venni. Nyilván kellemetlen, de nagyobb gondod ne legyen az életben.
Mégis mivel? Hogy a hugi tudja, hogy masztizik? Ez egy kb annyira természetes dolog, mintha azzal akarná valaki zsarolni, hogy tudja, hogy kék a szeme...
Mondd azt neki, hogy belemászott egy nagy pók a lyukadba és azt próbáltad kiszedni.
Meg azt, hogy vele ne történjen ilyen, mindig hordjon ott egy jó nagy dugót:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!