A hugom meglátott maszturbálás közben, mit tegyek, hogy ne mondja el a szüleimnek?
Ő 11 éves, észre se vettem, hogy ő ott áll az ajtóban, és néz engem, kb 2 percig nézhetett, mire észrevettem. A szüleim nem tudják, hogy szoktam maszturbálni, de mi lesz, ha elmondja nekik? Még nem tudtam a hugommal beszélni, nem is tudom, hogyan mondjam el, hogy mit csináltam :/
(L)
Hogyan reagáltad le amikor meglátott?
Felhúztad gyors a bugyit, vagy rakiabaltal hogy menjen el?
Miért kérdezné meg? Én nem tudom, egyesek úgy csinálnak az ilyen kérdéseknél ezen a platformon, mintha a testvérüket amúgy annyira érdekelné, hogy ők mit csinálnak. Hidd el, 11 évesen valószínűleg tudja, hogy mit csináltál, és pont lesz@rja, mert ő is tudja, hogy ez nem az ő dolga, plusz minek hozná ezt fel a szüleiteknek is? Ezzel mindenkit csak kellemetlen helyzetbe hozna, még egyszer mondom, 11 éves, nem pedig 6!
Engem inkább az érdekelne, hogy te miért nem csukott ajtónál maszturbálsz?Normális esetben én még kulcsra is zárom az ajtót, nem, hogy még nyitott ajtónál, mit vársz, hogy majd nem fogják így észre venni? Ez nekem erősen kamu szagú.
Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!