A hugom meglátott maszturbálás közben, mit tegyek, hogy ne mondja el a szüleimnek?
Ő 11 éves, észre se vettem, hogy ő ott áll az ajtóban, és néz engem, kb 2 percig nézhetett, mire észrevettem. A szüleim nem tudják, hogy szoktam maszturbálni, de mi lesz, ha elmondja nekik? Még nem tudtam a hugommal beszélni, nem is tudom, hogyan mondjam el, hogy mit csináltam :/
(L)
Honnan a francból veszed, hogy szerintem ugyanaz a kérdező? Csak belinkeltem, hogy ha a szülei meg is tudják hogy masztizik, nem verik olyan nagy dobra, mint ahogy itt a kérdező gondolja... Itt volt a kérdés alatt Kapcsolódó kérdésként.
A kérdezőnek:
Ha elárulja a szüleidnek valószínűleg, csak beszélnek veled hogy ilyenkor figyelj oda, zárd be, nyugi nincs ezzel baj stb.
A hugod ha nemtudja mi az a szex fel se fogta hogy mit csinálsz. Ha meg tudja ő is próbálta már. (Valószínüleg tudja)
Szerintem ha tudja, nem fog elárulni, ő is kínosnak érezheti magát hogy kopogás nélkül rádnyitott.
Azoknak akik szerint kamu:
Miért lenne kamu, te jó ég? Ha egy szexuális témában egy lány kiír valamit az biztos, hogy kamu, és csak is egy troll lehet? Szerintetek nincsenek lányok akik segítséget kérnek ilyen témában? Ha meg szerinted kamu, ne írj semmit. Nem kíváncsi senki arra, hogy szerinted kamu mert nagyon nagy eséllyel nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!