Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nem csinálok semmit?

Tényleg nem csinálok semmit?

Figyelt kérdés

A szüleim úgy döntöttek, hogy ne menjek iskolába, mert asztmás vagyok, és félnek, hogy elkapom.

Én mosogatok itthon, én seprek, és porszívózok, én sütök, én csinálom a kenyeret, a portörlést a takarítást, anyukám és apukám dolgoznak, vagy elvannak. Emellett tanulnom is kell, mert a szaros matek nem megy bele magától a fejembe, de ennek ellenére ha nem vetem be az ágyam, vagy ha kint hagyok egy dobozt, és nem rakom vissza, azonnal hülye pics@nak vagyok titulálva, és meg van mondva, hogy én nem csinálok semmit, és haszontalan vagyok.

Én reagálok túl a dolgot, vagy ez így tényleg nem normális?

2021. máj. 9. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Ha most szidjuk neked pár oldalon keresztül a szüleidet, attól jobb lesz?

Senki nem fog helyetted kiállni érted.

2021. máj. 9. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Írd össze pár napig miket csinálsz és egy ilyen helyzetben tedd eléjük.
2021. máj. 9. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

1

Általában igen.

2021. máj. 9. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk az nem normális, hogy asztma miatt nem engednek suliba. Én is asztmás vagyok, mégis járok. Meglepő, hogy mindenki egy olyan betegségre hivatkozik miben majdnem minden negyedik ember szenved.
2021. máj. 9. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Menj iskolába
2021. máj. 9. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!