Semennyit nem kapta soha. Nem is értem minek kellett volna. Én is ott lakom, és nekem kell a saját retkem eltakaritani. Egyértelmű. Én sem fogok ilyen alap dologért a gyermekemnek pénzt adni.
2021. máj. 9. 12:03
22/40 anonim válasza:
Kap zsebpénzt, mert én megtehetem, szemben az én szüleimmel.
De a házimunka elvégzésének képessége éppolyan fontos része a nevelésnek, mint, hogy szobatiszta legyen.
Vannak "nagy projektek" ami én nem vagyok képes elvégezni, időben még sok - pl abkaktisztítás- azt leboltoljuk. Nem mindig vevő rá, sokat tanul meg bandázik.
Az is fontos, hogy dönteni tudjon.
2021. máj. 9. 12:05
23/40 anonim válasza:
Ja és én kaptam havi egy 10-est amit elraktam. Üdv #21
2021. máj. 9. 12:21
24/40 anonim válasza:
Nem kaptam zsebpenzt en sem, ha penz kellett szolnom kellett mire (beulni valahova, ruhat venni stb) es kaptam.
A penz gyujtogetese pedig abbol jott ki, hogy szulinap, nevnap, karacsony, husvet, ballagas stb.
Illetve minden reggel volt bufe penz, 500ft (akkoriban ebbol kb 2 melegszendvics jott ki) ha elkoltottem elkoltottem ha felre raktam felre raktam...
2021. máj. 9. 12:31
25/40 anonim válasza:
Semennyit. Ezeket akkor is el kell végezni egy háztartásban, ha nem fizetnek érte.
2021. máj. 9. 14:18
26/40 anonim válasza:
Házimunkáért? Semennyit! Nekem ki fizet, ha kitakarítom a wc-t, meg kisikálom a fürdőkádat?? Senki. Alap, hogy megcsinálom.
Ő is itt lakik, alap, hogy a saját szobáját rendben tartja, meg besegít ezt-azt.
2021. máj. 9. 14:49
27/40 anonim válasza:
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de nálam úgy fog működni, hogy megkap mindent, amire szüksége van, tinikoráig nem adok neki zsebpénzt, viszont cserébe ugyanúgy ki kell vennie a részét a háztartásból, mint bárki másnak. Nyilván korához mérten. Ezt külön nem hiszem, hogy kéne jutalmazni, szokja meg, hogy ez alapvető dolog.
2021. máj. 9. 14:57
28/40 anonim válasza:
Ezt a kölyök írta ki, aki valószìnüleg kevesli a zsebpént.
2021. máj. 9. 15:34
29/40 anonim válasza:
Nálunk zsebpénzt kapnak, de annak nincs feltétele. A házimunka fel van osztva köztük (saját szoba takarítás, mosogatógép kiürítés, szelektív és szemét elvitele stb.)A reggelit, tízórait, vacsorát maguknak készítik, úgy azt esznek, amit éppen megkívánnak, ők kezdeményezték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!