Szülőként mit tennél ekkor?
Hogy senki ne okoskodja túl, csupán elméleti kérdés.
A 18+ éves,...mondjuk 20 éves fiad, a 17 éves, azaz fiatalkorú barátnőjéről a szakításukkor képeket és videókat tesz fel a netre.
A lány és az anyja feljelentést tesznek, majd a fiad kihallgatása után a rendőrök nem hivatalosan közlik a fiaddal, hogy fusson! Fusson, mivel ismerik a lány apját, és amikor hazaér és ezt megtudja, kivégzi a fiút. De szó szerint.
Megnevelném a gyerekemet, mekkora bar.ot neveltem az biztos én magam is addig verném amíg le nem szedi a képeket.
Ha a lány apja keresi nyugost szívvel adnám át
A gyerekemnek adnek egy budos nagy pofont, a kepeket nyilvan leszedetnem. Valoszinu kapna utana meg egy pofont. Aztan ha a lany apja valoban olyan tipusu ember, akit hidegen hagy az oszinte megbanas es bocsanatkeres, es valoban lenne valoszinusege annak, hogy bantsa a fiamat, akkor elkuldenem rokonokhoz, nagyszulohoz masik varosba egy jo idore.
De itt a lany apjanak egy idegbeteg allatot kepzelek el, aki attol se tart, hogy bortonbe keruljon :'D
Ha csak kicsit moresre tanitana a gyereket, de tudnam hogy komoly baja nem esne, akkor rajuk biznam a dolgot, hogy meccseljek le.
Oldja meg az életét, engem nem érdekelne a továbbiakban.
Az ilyen ember egy etikátlan sz..-darab, semmi több, ha gyerekem, ha nem.
7
Attól mert a gyerekem, még lehet egy kis idi*ta fas*kalap, aki szégyent hoz az egész családra. A vérség nem minden. Megszültem, enni adtam neki, iskoláztattam, szerettem. Ezt nem ő kérte, és tőlem nem is szívesség volt. Ezt minden szülő meg kell adja a gyerekének. Ezekután képes olyat csinálni, amit kb a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna. Egy ilyen után akármennyire is szerettem, kb egy világ dőlne bennem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!