Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit tennél ekkor?

Szülőként mit tennél ekkor?

Figyelt kérdés

Hogy senki ne okoskodja túl, csupán elméleti kérdés.

A 18+ éves,...mondjuk 20 éves fiad, a 17 éves, azaz fiatalkorú barátnőjéről a szakításukkor képeket és videókat tesz fel a netre.

A lány és az anyja feljelentést tesznek, majd a fiad kihallgatása után a rendőrök nem hivatalosan közlik a fiaddal, hogy fusson! Fusson, mivel ismerik a lány apját, és amikor hazaér és ezt megtudja, kivégzi a fiút. De szó szerint.

2021. máj. 7. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

Megnevelném a gyerekemet, mekkora bar.ot neveltem az biztos én magam is addig verném amíg le nem szedi a képeket.

Ha a lány apja keresi nyugost szívvel adnám át

2021. máj. 7. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ilyet a rendőrök nem mondanak, hiszen az önbíráskodás lenne ami után az önbíráskodó apa lenne leginkább meghurcolva.
2021. máj. 7. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

A gyerekemnek adnek egy budos nagy pofont, a kepeket nyilvan leszedetnem. Valoszinu kapna utana meg egy pofont. Aztan ha a lany apja valoban olyan tipusu ember, akit hidegen hagy az oszinte megbanas es bocsanatkeres, es valoban lenne valoszinusege annak, hogy bantsa a fiamat, akkor elkuldenem rokonokhoz, nagyszulohoz masik varosba egy jo idore.

De itt a lany apjanak egy idegbeteg allatot kepzelek el, aki attol se tart, hogy bortonbe keruljon :'D

Ha csak kicsit moresre tanitana a gyereket, de tudnam hogy komoly baja nem esne, akkor rajuk biznam a dolgot, hogy meccseljek le.

2021. máj. 7. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Elküldeném a háztól akkor, ha ilyet mondana a rendőr. Nem kellene lemészárolni az egész családunkat miatta, de ekkora faxsag utan az én szemem elé se kerüljön. Undorító. Én remélem egy gyerekemet sem nevelem ilyen selejtre. :D
2021. máj. 7. 23:53
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Berúgnék, de nagyon. A többi meg majd kialakul.
2021. máj. 8. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Oldja meg az életét, engem nem érdekelne a továbbiakban.

Az ilyen ember egy etikátlan sz..-darab, semmi több, ha gyerekem, ha nem.

2021. máj. 8. 10:04
 7/8 anonim válasza:
0%
De szeretitek a saját gyerekeketek.
2021. jún. 6. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:

7

Attól mert a gyerekem, még lehet egy kis idi*ta fas*kalap, aki szégyent hoz az egész családra. A vérség nem minden. Megszültem, enni adtam neki, iskoláztattam, szerettem. Ezt nem ő kérte, és tőlem nem is szívesség volt. Ezt minden szülő meg kell adja a gyerekének. Ezekután képes olyat csinálni, amit kb a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna. Egy ilyen után akármennyire is szerettem, kb egy világ dőlne bennem össze.

2021. jún. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!