Jól tettem hogy utat engedtem a páromnak?
Gyereket nem verünk, az alap. Pláne nem azért, mert rossz jegyet kap. Ez az egyik dolog, ez alapján teljesen érthető, hogy befejezted a kapcsolatot, én is ezt tettem volna.
A másik viszont az alaphelyzet: ha együtt élek valakivel, akit a partneremnek tekintek, aki a mindennapjaim része és akivel mindent megosztok, akkor a gyerekem nevelése is közös feladat.
Szerintem jól tetted. A veréstől senki nem lesz jó tanuló. Főleg, ha a egyébként csak becsúszott ez a kettes, akkor még ronthat is az eredményén, ha nagyon leszidja miatta.
Nekem diszkalkuliám van, emiatt mindig nehezen ment a matek. Mikor még anyámék együtt voltak, akkor apám "segített" leckét írni, mert ő egész jó matekos volt. Na ez úgy nézett ki, hogy semmit nem magyarázott el, hanem türelmetlenül üvöltött velem, szidott, hogy hülye vagyok, meg is vert. Aztán már nem kértem a "segítségét", mert ettől csak rosszabb jegyeim lettek. Akkor még jobban mocskolt, üvöltött, pofozgatott is. Nem lettem jobb matekos a megalázó kínzásától. :(
Jó, hogy te így állsz a dolgokhoz, neked volt igazad.
Teljesen igazad van.
Ő is nevelheti a lányodat,de a te elveid alapján.
Teljesen jól csináltad. És nem nincs joga nevelni! Nem ő az apja.
Nem csinált olyan nagy rosszaságot, hogy pofont érdemeljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!