Hogy mondjam meg a páromnak hogy lehet nem is ő a gyerekének (az exétől) az apja?
Figyelt kérdés
Hallottam több ismerőstől is akik ismerik a párom exét, hogy amíg együtt éltek a nő több férfival is tartott fent kapcsolatot (a párom egész nap dolgozott), illetve azt is többet kérdezték, hogy mit gondolok mért nem hasonlít a gyerek egyáltalán az apjára? Ezt amúgy a páromnak is többen mondták már. Egyébként azért is szakítottak mert megtudta, hogy a csajnak szeretője van2020. márc. 28. 12:52
1/44 anonim válasza:
Nem a te dolgod. Ha akar, majd csináltat apaságit.
2/44 A kérdező kommentje:
Tényleg úgy gondolod nem az én dolgom, hogy a párom a közös kasszából fizeti a gyerektartást arra aki lehet nem is tőle van? Meg hogy majd esetleg a közös gyerekünknek osztozkodni kell egy idegen gyerekkel?
2020. márc. 28. 12:58
3/44 anonim válasza:
Ha neki is mondták már, hagyd. Majd ő eldönti, mit akar, akar e valamit csinálni.
4/44 anonim válasza:
Semmin nem változtatna a gyereket már meg szerette, továbbra is fizetne utána mivel szereti látogatna mert szereti és a gyerek örökölne is hiszem miért venne le a nevéről ha szereti.
Maximum az exszel való viszonyan változtatna ami (mivel megcsalta) gondolom most sem rózsás.
5/44 anonim válasza:
Ja és te valamiféle hivatal vagy, aki most hivatalosan megmondod, hogy nem ö az apa. Itt a pénzröl van szó, rágalmazni készülsz, ócska húzás, és ha a ” párod” kapva kap az alkalmon egy jellemtelen alak, aki majd veled is ugyanilyen aljas módon fog elbánni, mikor legjobban elbiztad magad
6/44 anonim válasza:
Az apa kérdőjelezheti meg és kérvényezheti a vizsgálatot, ha őt zavarja a szóbeszéd. Te semmit nem léphetsz, mert nincs közöd a gyerekhez és a párodat láthatóan nem érdekli, mert támogatja, tehát szereti a gyerekét. A sajátjának érzi, úgy viselkedik vele, nem akarja másképp.
Féltheted a leendő gyereked jogait, de többet nem tehetsz, csak ha az ex és a közös gyerek ellen hangolod a párod. Biztos, hogy ezt akarod?
7/44 anonim válasza:
Szerintem egy apasági teszt azért alap lenne. Vedd rá a párod hogy csináltasson apaságit és legalább kiderülne mi a helyzet.
8/44 anonim válasza:
Már megmondták neki. Ha ő nem kér apaságit, akkor nem kér, ez az ő döntése, nem a tied.
9/44 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy amúgy a többség a csalfa exet védi és én vagyok a gonosz aki be akar kavarni. Nyilván az teljesen elfogadott ezek szerint hogy az ember félrelép fűvel fával meg hazudik a párjának
2020. márc. 28. 13:15
10/44 anonim válasza:
Ja, LEHET , de az ex egyből ri.banc mi? Nem kell mellédumálni: el akarod venni a pénzt a gyerektől, semmi másról nem szól a sztori. Nehogy már kihasználja valaki a palit, akit te akarsz kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!