Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól tettem hogy utat engedtem...

Jól tettem hogy utat engedtem a páromnak?

Figyelt kérdés
Férjem elhunyt mikor a lányom 3 éves volt. A ház felé az enyém a másik fele pedig a lányomé. 2 évvel ezelőtt összejöttem a mostani párommal. Eddig teljesen jól megvoltunk mind a hárman. Viszont 3 napja a lányom kapott egy kettest. Irodalomból feleltek (csukott szemmel kellett) és ő ezt elfelejtette. Nem vagyok rá mérges, ellentétben a párommal. Azt mondta: "engem is megverték mikor rossz jegyet vittem haza. Egy atyai pofonnal majd felfogja, hogy tanulni kell." Én nem vagyok az erőszak híve így a páromnak nem is engedtem hogy egy ujjal is hozzáérjen a lányomhoz. Ő szavaival fogalmazva, neki is joga van nevelni a lányom. Erre azt válaszoltam, higy igen, de az én elveim alapján. Erre megsértődött, másnap este összeszedte a cuccait és elment. Jól tettem, hogy engedtem neki?

2021. máj. 7. 16:48
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
99%

Az a legkevesebb ha az ilyen aberrált barmot eltünteted a családod és a saját közeléből.

Tipikus másikat elnyomó maradi a pasi.

Én mondjuk 27 vagyok és nem mostanában lesz sajnos családom, de sose tennék ilyet. Ja ő nyilván tökéletesnek hiszi magát, hogy azt hiszi másokkal erőszakos lehet. Lehet, ha nem dobod ki téged is elvert volna előbb utóbb.

Szerintem jól döntöttél.

2021. máj. 7. 17:03
 12/42 anonim ***** válasza:
61%
Jó döntés volt, de csak az önigazolásodért ide kérdést kiírni erről szerintem felesleges volt.
2021. máj. 7. 17:05
 13/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 7. 17:08
 14/42 anonim ***** válasza:
63%

Úristen. Ezért pofont adott volna?! Más gyermekének? Te jó ég!

Én a helyedben az egész kapcsolat jövőjét átgondolnám.

Tesóm is egyedül neveli a gyerekét, és volt egy párja, aki előszőr vele beszélt csúnyán, majd a gyerekét is verbálisan bántalmazta..ennek előbb-utóbb rossz vége lehet.

2021. máj. 7. 17:16
 15/42 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy elment, a kapcsolatunk megszűnt.
2021. máj. 7. 17:17
 16/42 anonim ***** válasza:
95%

És akkor mi van? Én meg jeles voltam minden év végén, mégis sokszor becsúszott egy-egy egyes. Soha nem kaptam egy pofont sem érte, de ha kaptam is volna, jobban nem tanultam volna, max szorongva.

Jó néha ilyet is olvasni gyakorin. Ha tudnád mennyi gyerek jár fel ide, hogy a nevelőapjuk megalázza, veri őket, az anyjuk meg nem tesz semmit, mert inkább a férfit választja. Ezek a gyerekek később elmenekülnek otthonról.

2021. máj. 7. 17:18
 17/42 anonim ***** válasza:
98%
Rengeteg olyan kérdés van itt szomorú felnőttektől, akiket sosem védett meg az anyja az erőszakos apától/mostohaapától. Jó, hogy te nem ilyen anya vagy.
2021. máj. 7. 17:25
 18/42 anonymousreview60 ***** válasza:
58%
Joga van nevelni a gyerekedet, sőt kötelessége is, de a kettőtök elvei közül a humánusabbak szerint. Ez néha igényelhet szigort, de tettlegességet sosem. Jól tetted, hogy elengedted. Egyébként ne bánkódj, nem emiatt ment el. Ez csak ürügy. Valami már kellően elromlott köztetek. Vagy ennyire hisztis. Ha ennyire nem lehet megbeszélni vele, nem kár érte.
2021. máj. 7. 17:46
 19/42 anonim ***** válasza:
94%
Örülj,hogy elment.
2021. máj. 7. 17:50
 20/42 anonim ***** válasza:
65%
Már hogy lenne joga nevelni? Nem az ő gyereke. Pofozni meg senkinek... Soha. Alapvetően a törvényellenessége miatt is, de még inkább, mert nem ütünk meg gyereket, pláne nem ilyesmi miatt.
2021. máj. 7. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!