(Neked)milyen anyukád van?
Figyelt kérdés
Anyumék elváltak ő nevelt fel. 21f vagyok. Anya 42 éves. Én is dolgozom 230 ezeret keresek. Anyu 170 körül.... mindig meghívom őt hamburgerre legalább 1x havonta. Ő ma telefonált hogy megjött a fizetése mit vegyen nekem. Szerintem aranyos. Barátnőmet is szereti:) szoktak egyutt főzni. Nektek milyen anyukátok van? Ja és hozzáteszem egyke vagyok.2021. máj. 6. 17:59
21/22 anonim válasza:
Enyém sajnos nagyon agresszív ezért elköltöztem és nem merek vele kettesben találkozni.
22/22 anonim válasza:
Az én anyukám kicsit változó hangulatú mostanában, lehet a klimax.
Amúgy nagyon szeretem, és ő is szeret engem, velem együtt 4 lányt nevelt fel, és örökbe fogadtak egy kisfiút, ő most már 10 éves.
Nagyon jó anya, bár néha kicsit kijön a sodrából, olyankor ráfér egy pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!