Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » (Neked)milyen anyukád van?

(Neked)milyen anyukád van?

Figyelt kérdés
Anyumék elváltak ő nevelt fel. 21f vagyok. Anya 42 éves. Én is dolgozom 230 ezeret keresek. Anyu 170 körül.... mindig meghívom őt hamburgerre legalább 1x havonta. Ő ma telefonált hogy megjött a fizetése mit vegyen nekem. Szerintem aranyos. Barátnőmet is szereti:) szoktak egyutt főzni. Nektek milyen anyukátok van? Ja és hozzáteszem egyke vagyok.
2021. máj. 6. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%

Az én szüleim házasok, nagyon jól kijövök mindkét szülőmmel. 19/L vagyok, anya 49 éves.Az én anyukám is 170 körül keres. Mivel nincs saját keresetem, így meghívni nem szoktam sehová, de segítek neki amiben csak tudok. Párommal jól kijönnek, aminek nagyon örülök.

Kedves, türelmes, gondoskodó anyukám van, akivel bármit meg tudok beszélni. :)

2021. máj. 6. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
10%
Sajnos még nem a sírban lévő....
2021. máj. 6. 20:25
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
aranyos
2021. máj. 6. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:
14%
Milyen anyukám van? Nő. Szerencsére nem ebben az elb*szott libsi világban születtem még, hanem az átkos szociban.
2021. máj. 6. 20:53
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Egyedül nevel,még mindíg elkészíti nekem a vacsorát,stb takarít helyettem,ebédet főz kb minden nap 16/F
2021. máj. 6. 21:39
 16/22 anonim válasza:
95%
Fantasztikus. Nem is kívánhatnék nála jobbat
2021. máj. 6. 22:34
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Nekem már bő két hónapja nincsen sajna 😥
2021. máj. 6. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17 fogadd őszinte részvétem!
2021. máj. 6. 23:01
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Olyasmi mint a tied 😀 és hamarosan nagymama lesz 🥰

Pont egyidős vagyok veled csak én lány ☺

2021. máj. 6. 23:06
 20/22 anonim ***** válasza:
97%

Nekem anyukám az egyik példaképem, mert Hollywoodba illő "sikersztori" az élete. Az anyja 3 évesen elhagyta, az apja pedig agresszív alkoholista volt akinek az új női (összesen6x házasodott) mind utálták anyát, 7 éves korától kezdve pedig intézetbe került, ahol olyan dolgok történtek vele amikről még most sem tud teljesen beszélni és 14 éves korától kezdve dolgoznia kellett. Ezek ellenére 3 diplomát végzett (ebből 1 summa cum laude), megismerte apukámat (3nap után összeköltöztek, 22 éve házasok), maratonokat fut, jótékonykodik, ahol csak tud segít minden ismerősének (sokszor idegeneknek is) és minden tőle telhetőt megtesz, hogy jó anya legyen.

Természetre pedig végtelenül kedves és türelmes, mások gyerekei is mindig imádták, mert egyszerre volt nagyon laza (fülgyűrűk, felnyírt haj, maraton futás, alternatív zene rajongó) és mégis olyan kis gondoskodás nagyi típus. Minket gyerekeit pedig mindenben támogat pl. húgomat is kiskorától kezdve vitték mindenféle fejlesztésre a születési rendellenességeivel, pedig 50 ezer volt hetente a dolog.

Szóval bármiből kihozza a legjobbat, az egyik legkitartóbb ember akit valaha ismertem.

2021. máj. 6. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!