(Neked)milyen anyukád van?
Figyelt kérdés
Anyumék elváltak ő nevelt fel. 21f vagyok. Anya 42 éves. Én is dolgozom 230 ezeret keresek. Anyu 170 körül.... mindig meghívom őt hamburgerre legalább 1x havonta. Ő ma telefonált hogy megjött a fizetése mit vegyen nekem. Szerintem aranyos. Barátnőmet is szereti:) szoktak egyutt főzni. Nektek milyen anyukátok van? Ja és hozzáteszem egyke vagyok.2021. máj. 6. 17:59
2/22 A kérdező kommentje:
1# miért unatkoznék? Feletettem egy kérdést
2021. máj. 6. 18:08
4/22 anonim válasza:
Nárcisztikus, nagyon szeret, de csak addig, amíg úgy gondolkodom, úgy cselekszem, ahogy ő akarja. Ha nem úgy teszek, vagy lehord mindennek, vagy erőszakosan nyomatja tovább a saját nézetét, hogy gondoljam én is úgy, mert csak az a jó. 30 vagyok saját családdal és 2-3 hetente beszélünk, így már nem zavar, de vele élni szörnyű volt.
Ha meglátogat nekem kell fizetni a közlekedését, eszébe se jut magának. Egy évbe 2x ennyit megteszek, de 1 forintot nem adok neki ezen felül, pedig ő elvárná, mondván itt az ideje, hogy én segítsem őt (ő is dolgozik még, meg én is).
5/22 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen anyukád van! Ez nagy kincs manapság. De te is jó gyereke vagy! Jó ilyet olvasni. Maradjon is így azt kívánom.
6/22 anonim válasza:
Az én anyám ha élne most 68 éves lenne. 62 évesen halt meg. De amikor 17 évesen elköltöztem, többé nem találkoztunk. Agresszív alkoholista volt. Amikor másodjára törte el a csuklómat, akkor léptem le végleg. Azt mondják a karma visszaüt. Mindenki megkapja a máltó büntetését. Hát anyám nem kapta meg. Álmában, békésen aludt el örökre. Se betegség, se fájdalom.
7/22 anonim válasza:
Két anyukám van, az egyik jófej vele bármit lelehet beszélni, de a másik kicsi szigorúbb mindkettőt szeretem.
8/22 A kérdező kommentje:
7# hogy van ket anyukad?
2021. máj. 6. 19:04
10/22 anonim válasza:
Nekem egy anyukám van, de ő a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!