Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha apám mindig...

Mit tegyek ha apám mindig veréssel próbál nevelni?

Figyelt kérdés
17 évesen még mindig így próbál nevelni engem. Verés alatt arra gondolok, hogy amikor valamit nem úgy csinálok amit ő szeretne, akkor megszokott pofozni, illetve kisebb koromban előfordult hogy nadrágszíjjal vert el. Azzal védekezik, hogy ő ezt nem szándékosan csinálja, csak férfit akar faragni belőlem. Valójában nem is fizikailag fáj, hanem lelkileg, mivel úgy érzem nem érdemlem meg. Kettesben élünk, anya már rég meghalt.

2021. máj. 6. 16:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Meg az a legundorítóbb ebben, hogy azt próbálja nekem beadni, hogy ezt nem szándékosan csinálja. Na akkor a falnak tudnék menni.
2021. máj. 6. 17:11
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Családsegítő!! Vagy tanárnak jelezni.
2021. máj. 6. 17:21
 13/30 anonim válasza:
8%
Szerintem az kicsit túlzás felőle, hogy minden alkalommal elver, de én azért támogatom, mert 1: engem is így neveltek (nem vertek el minden nap, mindenért, de azért be be csúszott egy pár pofon,meg fakanál, ha kéznél volt) 2: ha az ember úgy neveli, hogy hagyja a gyereket úgy ahogy van, akkor még lesz a gyerekből egy nagy mehhh. Nem egy ismerősöm van, akit úgy neveltek, hogy azt csinált amit akart, ha káromkodott csak ennyit mondtak neki hogy ennye benne, és olyan ember is lett belőle. Azt hiszi hogy mindent megcsinálhat, pedig az élet nem erről szól.
2021. máj. 6. 17:28
 14/30 A kérdező kommentje:
17:28,Már megbocsáss, de ezzel azt akarod mondani hogy megérdemlem a verést. Hadd áruljam el sosem voltam neveletlen gyerek, és ennek a vaskalapos nevelésnek is az lett az eredménye, hogy már bűntudatom van, ha megvédem magam!
2021. máj. 6. 17:40
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
fuss el
2021. máj. 6. 18:00
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Én a helyedben, bár lehet elég baromnak tartotok, de 17 év verés után lehet hogy elővettem volna valami kést vagy ami a kezembe akad. Vagy ha elég eros lennek, akkor siman megverném. Ha viszont nem ilyen vagy, akkor mindenkepp szolj valami hatosagnak
2021. máj. 6. 19:50
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
Igen utolsó, elég baromnak tartalak. Pedig bántalmazó családból jöttem.
2021. máj. 6. 20:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
17, igen, akkor inkabb hagyjuk hogy verje az apuka a gyereket, nehogy tegyünk ellene valamit. Fogadja el mas is a sorsát, azert mert te gyáva voltal lepni, igy van!
2021. máj. 6. 20:28
 19/30 anonim ***** válasza:
83%
kezdj el gyúrni. csak akkor fogja abbahagyni, ha lefogod,ill. visszaütsz. Esetleg moddd neki közben,hogy nem szándékosan csinálod...Tapasztalatból mondom. Nagy a fizikai különbség köztetek? Én szerencsémre kb.1 év alatt 20 centit nőttem és így is csak akkor mertem lépni, amikor biztosra vettem, hogy én vagyok már erősebb.
2021. máj. 6. 21:25
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
Üss vissza! Az ilyen állat másból úgy sem ért. Ha te vagy a gyengébb akkor meg tedd amit a 19 tanácsolt, menj edzeni. Korodból adódóan hamar erősebb lehetsz. Miután jól megraktad azért még gratulálj neki, hogy sikerült férfivá tenni és esetleg ajánld fel, hogy megismételheted naponta, elvégre erre vágyott nem? (hogy szerinte attól lesz férfi valaki mert egy erőszakos görény, aki bántja a gyengébbet az szánalom) Ja és felesleges lelkiismeret furdalást érezned miatta. Ez bőven jogos önvédelem.
2021. máj. 6. 23:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!