Mennyire gyakori,hogy egy 22 éves nő egy 20 éves fiú mostohaanyja?
Ismertem egy párt, ahol hasonló volt a felállás.
23 vagyok, apám éppen 49, nem tudnám elképzelni ezt a korosztályi felállást egy párkapcsolatban.
Most gondolom jó, hogy van már háza, kocsija stb., de statisztikailag nem számíthatsz együtt való megöregedésre meg ilyenekre. Nem értem minek pazarolsz szinte bácsikra időt, apád lehetne lsd. a fia.
És kamu, hogy te ezen nem gondolkodtál még el, különben nem tennéd ki, hogy ciki-e.
Mostohaanyja meg pláne nem vagy ettől a srácnak.
“Nem lehet a korombeliekkel tervezni”
Oke, 22 vagy, a pasi 50. Szulsz egy gyereket ot ev mulva, mire felnő, addigra az apuka meghal, még azt sem éri meg hogy leerettsegizzen a gyerek. Vagy ha nem is akarsz gyereket, Te akkora leszel felnőtt Nő(nem kislany), 30-40eves, mire a palinak cserelgetheted a pelusát. Ez miert jo nektek? Szeretek ilyen könyveket olvasni, hogy fiatalabb-idősebb, meg helyesnek tartok nehany idos pasit, de sosem tudnék osszejonni veluk, pont emiatt. 40 eves koromban majd özvegy leszek, de jó.
22-es vagyok, teljesen egyetértek veled 23-as...
Annyira uncsi ez a "Nem lehet a korombeliekkel tervezni" duma. Oké, nem tetszenek a 22 évesek ( bár nagyon gagyi, mindet úgyse ismered...) De akkor miért nem jó pl. egy 25 éves ? Egy 28?
Nekem korombeli a párom, így is sokszor eszembe jut, hogy mennyire rossz lenne, ha egyedül maradnék egyszer, mert ő meghal.
Na , ez nálad 100%, hogy el fog jönni, hacsak nem leszel súlyos beteg/ér baleset amiben meghalsz.
Így viszont statisztikailag kb. biztos, hogy 40 éves korodra özvegy leszel, ha mégsem, akkor is szegény párod már a közelében sem lesz annak, amilyen most, és ez amúgy így is van rendjén...
Gyerekről meg inkább már ne is beszéljünk, hogy mennyire jó lesz, ha az apja már a gimis ballagását se éli meg, vagy majd azt hiszik, hogy a nagyapja.
Persze lehet jönni, hogy egy hasonló korú is meghalhat/lehet beteg, de arra van a kevesebb esély...
Ugyan hagyjatok, ez arrol szol hogy a pali sajat korosztalyabol de meg a 30asokbol sem kell senkinek. Eleg gaz lehet. Persze meg lehet magyarazni hogy miert nem ertekelik "szegenyt"..
Egy kis 22evest meg tud hulyitgetni, az meg nem annyira tapasztalt. A csajnak meg jo az " erett" ferfi illuzioja. ( aki nyilvan nem erett ha 22 eves csajra hajt).
Irtad,hogy a korodbeliekkel nem lehet tervezni..ez erdekes.
Junius elejen leszek 22,de gondolkodasban/tervekben boven verem az idosebb korosztalyt. Nekem is mondta egy csajbaratom korabban,hogy a 25-30+os korosztalyt preferalja,mert komoly celjaik vannak es a csaj osszejott egy sraccal,aki 31 evesen a szuleivel el es gyarban,3 muszakban dolgozik. Nem lenezem azokat,akik ott dolgoznak,de itt hol van a tervezgetes es a komoly gondolkodas,ha eddig jutott mindossze?
Nem egy baratom van,aki olyan celokat tuzott ki maga ele,hogy csak nezek. Jarj nyitott szemmel,mert vannak normalis fiatalok is. :)
Én csak 1 ilyen esetet ismerek, ahol a pasas kb 55 éves, a csaj meg most 20, a pasi lánya meg asszem 26.
Én férfi vagyok, 28 éves, de ha apám (59 éves) beállítana egy nálam fiatalabb csajjal....hát...őszintén, lehet, hogy sokaknak nem fura, de nekem nem csak fura, hanem kínos is lenne. Ilyen esetekben pedig felesleges "mostohaanyáról/mostohaapáról" beszélni, mert az már tényleg nevetséges.
Még jó, hogy nem akarsz mostohaanyáskodni, mert a legjobb esetben csak kiröhögne a srác.
Az, hogy egy idősebb (50+) nő/férfi összejön egy fiatal huszonévessel, nem annyira ritka.
Viszont az ezek között történő házasság vagy rendes élettársi kapcsolat és ezáltal mostohaanyává/-apává válás már igen. Nyilván ha az új pár meg az idősebbnek a gyereke között minimális (+/-) a korkülönbség, nevetséges mostohaszülőkről beszélni. Ha én lennék ilyen helyzetben, mint a 20 éves srác a kérdésben, akkor ne haragudj, de én komolyan ostobának néznélek, ha te elkezdenél mostohaanyáskodni, amit jó, hogy nem teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!