Mennyire gyakori,hogy egy 22 éves nő egy 20 éves fiú mostohaanyja?
Hát 2 év van köztetek, még jó hogy nincs ingered anyáskodni. Furcsa is lenne. Nem csoda ha jól kijöttök, ez a te korosztályod nem az apja. Azert az vicces hogy te 22 évesen nő vagy, ő mrg 20 évesen fiú😆
Szerintem gáz, lehet lepontozni.
Egy majdnem 50essel ugyan mit tudsz jobban megtervezni?
10, igen, itt éli ki a nyomorúságos életéből fakadó frusztrációját. Mérhetetlen rosszindulat fröcsög belőle minden kérdésnél.
Egyetlen pozitív kommentjét nem láttam eddig, mert végtelenül megkeseredett némber.
#11, Egy majdnem 50essel ugyan mit tudsz jobban megtervezni?
A kasszát
"egyátalán nincs bennem az,hogy én anyáskodjak" még jó hogy nincs
Nem tudom mennyire gyakori. Azok körében biztos az akik a maguk erettebb korosztalyabol nem tudnak nőt fogni, es a gyerekukkel egy idoseket hulyitik. Nevetseges. Lehet omlengeni meg a kiveteles sztorikat felhozni, de ilyen korkulonbsegnel olyat lattam eddig ahol at idosebb fellel nem veletlen nem allt szoba a sajat korosztalya.
16 akkor biztos boldog és kiegyensúlyozott életet eredményez ez a csodás élet tapasztalat... De hagyd meg a lehetőséget, hogy más is tapasztalatot gyüjtsön úgy, ahogyan neki jó a károgásod nélkül ^_^
Amúgy sem párkapcsolati tanácsadást kért
17 # en aztan hagyom, nekem tök mindegy. Igen, boldog eletem van, de nyilvan nem amiatt. Nem kell belem kotni, de latom amit latok. Csak leirtam.
Nem is parkapcsolati tanacsot adtam, leirtam kikre jellemzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!