Anyám miért nem akar semmit engedni?
Szeretnék autót venni (saját pénzből),hogy a vizsgára,suliba stb. kényelmessen tudjak elmenni,ne háromkor kelljen kelnem..
De anyám már egyből azzal jön,hogy drágák a kocsik,meg hogy csak összetöröm magam.
Apu szerint meg jól vezetek,meg jót tenne nekem a kocsi,hiszen megtanulnék spórolni.
Aztán azt sem akarja engedni,hogy egy másik szakmát lerakjak (szerinte az nem nekem való).
Mondtam neki,hogy szeretnék elmenni egy hétre valahova,egyből jött a kérdés,hogy:Kivel leszel? Mit csináltok? Mi lesz,ha történik valami? Nem. Nem mehetsz sehova.
Volt amikor ellógtam egy edzést,hogy tudjak találkozni barátommal,mert még hozzá sem akar elengedni,mert "idős hozzám". (23 éves)
Én már csak azon csodálkozom,hogy lovagolni elenged..
17/L
Később kéne kelnem,mondjuk elég lenne 4-kor,még ha gyakorlati vizsgára is megyek..Kényelmesebben eltudnék készülni,meg reggelizni is tudnék,nem pedig a büféből kéne vennem valamit,ami rossz is és drága is.
Nem lennék ott hajnalok hajnalán. (fél hétkor már sétálok ki a gyakorlati helyemre,vagy éppen a suliba)
Anyám koliba se akart engedni,mert mivan akkor,ha...
Pedig még az ofőm is kérdezte,hogy miért nem költözök be,hiszen van hely,meg nem is drága.
"Anyám koliba se akart engedni,mert mivan akkor,ha..."
Ha?
A kérdező 17 éves. A barátja 23. Nyilván szexelnek és ez így is van jó.
Írja is, hogy lovagol ;)
A lovaglás javítja a tartásomat,természetesen lovon lovagolok.
Páromtól is védene,csak nem nagyon tud..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!