Anyám miért nem akar semmit engedni?
Szeretnék autót venni (saját pénzből),hogy a vizsgára,suliba stb. kényelmessen tudjak elmenni,ne háromkor kelljen kelnem..
De anyám már egyből azzal jön,hogy drágák a kocsik,meg hogy csak összetöröm magam.
Apu szerint meg jól vezetek,meg jót tenne nekem a kocsi,hiszen megtanulnék spórolni.
Aztán azt sem akarja engedni,hogy egy másik szakmát lerakjak (szerinte az nem nekem való).
Mondtam neki,hogy szeretnék elmenni egy hétre valahova,egyből jött a kérdés,hogy:Kivel leszel? Mit csináltok? Mi lesz,ha történik valami? Nem. Nem mehetsz sehova.
Volt amikor ellógtam egy edzést,hogy tudjak találkozni barátommal,mert még hozzá sem akar elengedni,mert "idős hozzám". (23 éves)
Én már csak azon csodálkozom,hogy lovagolni elenged..
17/L
Ja persze... 17évesen jól vezetsz...
Már 2 hete megvan a jogsid? 🤣🤣🤣
Es a kocsit ki tartja majd fenn? Dolgozol suli mellett? Diakmunka ennyire jol fizet manapsag?
Es bizony, hogy alap, hogy megkerdezik, merre mesz es kivel, foleg 1 hetre, suliidoben, mivel otthon laksz, meg nagykoru sem vagy, ok felelnek erted. Elarulom neked, hogy en meg 20 evesen is elmondtad, hogy kihez megyek es mikor jovok, ha netan valami baj lenne. Persze nem engedelyt kertem, csak mondtam, hogy megyek, de igy nem aggodtak :)
Masik szakmat meg barmikor lerakhatsz, akar 5 ev mulva is, sosem keso. De egyebkent 18 eves korod utan oda iratkozol be, ahova csak akarsz, szuloknek nem lehet beleszolasuk ebbe.
Ezt en se ertem miert kene neked 17 evesen kocsi. Kb most raktad le a jogsit, elobb tapasztalatot es rutint kene szerezned. Mondjuk enis ilyen voltam, de halaisten 2 ev utan (2 különböző kocsit vezetve folyamatosan) most fogok csak kocsit venni, mostmar tudom mit akarok/nem akarok egy kocsiban, milyen tipust erdemes venni stb.
Kicsit nyers az elso de igaza van... A jol vezetes nem itt kezdodik.
Amíg nem értem a végére azt hittem huszonéves vagy.
Így meg csak egy ordas nagy kamukérdés.
Mondjuk 4,5 hónapja megvan a jogsim.
Sulim már nincs. "Elballagtam" pénteken.
5 év múlva nem fogok beülni az inszeminátor képzésre. 5 év múlva külföldön szeretnék dolgozni,nem egy bánat helyen.
Apám nem kérdez ekkora fszságokat,csak anyám..
Miért kamu? :D
Csak mert kocsit akarok venni saját pénzből? Ösztöndíjat kaptam..
Elmegyek dolgozni.
A tanulmányokat estin is tudom folytatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!