Mennyire oké, ha egy mostohaapa a mostohagyereke előtt nyilvánosan meztelenkedik?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a mostohaapámmal és anyukámmal élek. A mostohaapám egy csomószor kijön a szobából meztelenül meg így általában rengeteszeg mutatkozik meztelenül. Én már mondtam neki (nekik) hogy engem ez zavar de ilyenkor általában csak elkezdenek velem ordibálni és azt mondják, hogy biztos láttam már férfi nemiszervet meg, hogy most miért baj ez nekem. De én akkor sem szeretném őt így látni.
Szerintetek igazam van?
2021. máj. 1. 07:46
11/26 anonim válasza:
ez már megint ez a meztelenkedős fétises kérdező, nem veszitek észre, hogy minden második nap van itt egy ilyen kérdés?
12/26 anonim válasza:
Bár inkább meztelenkedne apám, minthogy állandóan az ember orra alá fingjon még az asztalnál is.
13/26 anonim válasza:
Még neki áll feljebb (elkezdenek ordibálni ), ahelyett, hogy magába nézne, hogy azért a majdnem felnőtt nevelt lányom előtt nem mászkálok pucéran.
14/26 anonim válasza:
Vannak ilyen meztelenkedők. Nem tudsz vele mit csinálni, nem a te házad.
El kell viselned.
15/26 anonim válasza:
Nem, nem kell elviselnie... Mint írtam korábban, szeméremsértés. Az ember otthon sem tehet meg bármit.
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Nem, nem kamukérdés, tényleg ez a helyzet és egyébként csak a ház fele az övé csak a véleményével manipulálja anyukámat, hogy azt gondolja amit ő:/
2021. máj. 1. 12:03
17/26 anonim válasza:
Mondjuk anyád se százas, ha ebben a helyzetben a férjét védi veled szemben.
18/26 anonim válasza:
Szerintem az egymás előtti meztelenkedéssel önmagában semmi gond nincs. Ha viszont valamelyik felet ez zavarja és ezt kifejezi, akkor alkalmazkodni kell hozzá. Mostohaapád bunkó, de nem azért, mert meztelenkedik előtted, hanem mert annak ellenére meztelenkedik, hogy tudja, hogy ez téged nagyon zavar.
19/26 anonim válasza:
Fricskázd meg a himbilimbit, sőt, mondok jobbat. Nézzél rá gúnyos megvetéssel, az használni fog.
20/26 anonim válasza:
Amikor anyukádék tv-t néznek, vonulj végig egy bugyiban, aztán megnézném anyád fejét, mennyire lenne ez kínos neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!