Titeket zavarnék? (bővebben lent!)
Idegesítő vagy neki.
Mert gyengének lát
Költözz hozzám. Az én szüleim adnának egy ilyen lányt, tekintettel arra, hogy a sajátjuk egymagában egy stadionnyi ember hangerejét képes produkálni :D
Komolyra véve a szót, nem látom, miért probléma ez. Inkább örülne, hogy nem egy nagypofájú, feleselő, problémás gyerekkel van dolga. Egy hét velem, s visszasírna téged. Bár anyud miért nem áll ki melletted? Az enyém biztosan nem tűrné meg, hogy károm legyen, s ezek nem olyan tulajdonságok, amit csak és kizárólag negatívak. Oké, tény, hogy nehezebben lehet a közeledbe férkőzni, de nem hinném, hogy egetrengető probléma (:
Valami baja lehet édesanyád párjának. Normális ember nem másokon keresi erőltetve, hogy neki mi nem tetszik az illetőben. Valamit rajtad vezet le szerintem. Értelmesen nem tudod vele vagy anyukáddal ezt megtárgyalni?
Nem lehet valami jellemóriás az a manus.
Édesanyád Párja egy suttyó véleményfasiszta. El sem tudod hinni, mekkora érték és előny, ha nem csinálsz magadból már tizenévesen bazári majmot. :)
Ne adj a véleményére, azt gondolom. Normális kultúrember nem köt bele ilyen semmi dolgok miatt a másikba. :)
Azért kicsit elképeszt néhány válasz. Elhiszem, hogy sokaknak nem szimpatikus az “önbizalomhiányos naíva” tinédzser típus, de hogy viselkedjen ennyi idősen, könyörgöm...? Bőven ráér még megtanulni “tökösnek” lenni, viszont nem megoldás, hogy még itt is széjjel cincáljuk az érzékeny lelkét - paradox módon egyébként. Én speciel örülnék neki, ha igenis ki lenne mondva a temérdek “mai fiatalozás” mellett az is, hogy baromi normális a Kérdező habitusa ebben a korban, még becsülendő is lehet!
A “fogd magad 18 évesen és költözz el” pedig ugyanúgy nem megoldás. Azt kellene megtanulnia, hogy ne vegye magára ilyen tahók károgását, de emiatt nem kell kitennie magát a világnak, jézusom... Rengetegen vagyunk, akik kibírtuk így otthon, a tanulás által megnyíltak a lehetőségek később jobb oktatás és állások felé... De azt javasolni Neki, hogy “kalap-kabát hagyjon ott mindent”, hát az eszem megáll...
#6-os válaszoló vagyok egyébként...
Nem! Az ilyen mértékű önbizalomhiány már egyáltalán nem normális. Én szülőként aggódnék, hogy mi lesz így a gyerekemből.
És nem csak ez a 2 véglet van, hogy vki meg se mer szólalni sehol vagy magamutogató bulizós instaceleb.
Mikor vki olyan kérdést ír ki, hogy nincsenek barátai, önbizalomhiányos és mit tegyen, ott érdekes módon nem azt szokta írni senki, hogy maradj ilyen és ne szólj senkihez, hanem hogy próbáljon meg nyitni az emberek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!