Hogyan akadályozzam meg, hogy elköltse az összes
pénzét?
Ha jól értem, akkor a fiú dolgozik a te webshopodat csinálja, ezért egyetem mellett nincs ideje más meló után nézni, viszont tőled nem kap pénzt.
Te meg nem engeded, hogy azt vegyen a pénzéből, amit akar, mert? Simán lehet, hogy azt a konzolt, amit most 60-ért vesz, 70-ért adja tovább két hónap múlva.
2021. máj. 18. 00:26
#71, jól érted, plusz ő írta meg az anyjával felesben a húga online házi feladatait is. Mert az egyetem és az apja webshopja mellett ő erre ráér és tulajdonképpen ez a kötelessége is...
2021. máj. 18. 09:36
És miből tankol, ha sehol sem dolgozik? Vagy ezután majd busszal jár?
2021. máj. 18. 10:34
74/83 A kérdező kommentje:
Tankolásra néha kap az anyjától. Igen, jól értelmezed, de a webshop, a házi írás az kötelessége. Emellett egyetemen tanul. Bőven beleférne a munka az idejébe amúgy, ha minimálisra csökkentené a szórakozást.
21 évesen még szórakozni is mer?
Ez felháborító :)
Engedd el a fiadat, ne dolgoztasd ingyen a webshopodban, ne írasd vele a tesó házifeladatait, hagyd élni és lehet hogy egyszer majd büszke lehetsz rá!
2021. máj. 18. 15:32
#74 Nem tudom, hogy mennyit tanul egyetemen, de szerintem egy kiegyensúlyozott boldog felnőttléthez szükséges az, hogy ne legyél folyamatosan leterhelt és stresszes.
Pont jó megoldásnak tűnik, hogy vesz magának egy szemüveget és sokat szórakozik, hogy kicsit tudjon pihenni.
2021. máj. 18. 15:35
77/83 A kérdező kommentje:
Nélküle nem megy a webshop fejlesztése, mert alig értek hozzá. Az Ő tudása kell sajnos hozzá. Anélkül lehúzhatnám a rolót, de nem szeretném, mindenféleképpen szeretném, hogy üzemeljen. Valakit kell sajnos ingyen dolgoztatni (fizetnék, ha hozna bevételt a webshop, de jelenleg nem hoz semmit), ha a másik fiú akit felvettem nem vállalta el, hogy a szerződésen megbeszélt feladatokon kívül is segít. Neki is derogál a 4-5 órás nem fizető Skype összekapcsolódás. A házikat pedig valakinek meg kell írni, ha már a tündérkém nem szeretne, nem bukhat meg. Sajnos ez ir rá kell, hogy háruljon, mondhatni kötelező rosszként.
Istenem gyere le! 2 ilyen elmeroggyantnak gyereke minek lett
2021. máj. 18. 16:50
#77 Te troll vagy?
Amúgy írjátok ti a házikat, a gyereknek, meg adjatok zsebpénzt.
2021. máj. 18. 17:14
Nem troll sajnos, bár az lenne.
2021. máj. 18. 17:36
Kapcsolódó kérdések: