Hogyan akadályozzam meg, hogy elköltse az összes pénzét?
Büszke vagy arra, hogy csak akkor hallgat rád, amikor már szinte sírsz férfi létedre, hogy ne vegye meg?
A szülői vakság örök...
Helyedben ilyen link gyerekre nem lennék büszke max megkönnyebbülnék, hogy "most még" megúsztam, hogy hülyeséget csináljon és a hangsúly a most még-en van.
Sohasem fogom megerteni az ilyen szuloket.
Te elmondtad neki a velemenyedet, tudasod es tapasztalataid szerint jo tanacsot adtal neki, ennel tobbet miert kellene tenned?
Vegye meg a jatekot, koltse ra az osszes penzet, aztan majd amikor aktualis a kocsi vizsgaztatasa juniusban, nagyot koppan a kis buksija.
Megmondod neki, hogy kisfiam, innentol vagy tomegkozlekedessel mesz a dolgodra (a berletet termeszetesen a SAJAT penzebol kell rendeznie) vagy elkezdhe dolgozni, hogy legyen penz a kocsira.
Ezzel mi a problema?
Ha eroszakoskodsz, te leszel a szar. Ha allandoan esz nelkul fizetsz neki mindent, eletkeptelenne teszed, es tenyleg TE leszel a szar szulo.
Felnott ferfi, kezeld is ugy.
A debil lanyod mellett élve hadd legyen ennyi öröme.
Te meg papa a nyugdijadból fizesd ki a müszakit ne itt rijjá
Egyszerűen ne adj neki semmi pénzt. Pont. Én 21 évesen már nem is éltem otthon, nem hogy anyu tartson el. (17 éves voltam, mikor szüleim elváltak, apuval maradtam, mert nem akartam elköltözni -> minden házimunka rám hárult.)
25 éves vagyok egyébként, lány. De minden nyáron dolgoztam, suli mellett is, mert szüleim nem adtak semmi hobbyra, ruhára plusz pénzt - amit nem bánok, mert nem lettem lusta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!