Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan akadályozzam meg, hogy...

Hogyan akadályozzam meg, hogy elköltse az összes pénzét?

Figyelt kérdés
Nagyfiam (21) holnap az összes pénzét egy játékkonzolra akarja költeni (120.000 ft). Teljesen nullán lenne, amikor kéne neki raktározni a pénzét, mert autót tart fent, bevétele pedig nincs, csak ösztöndíj májusig, tehát egy tizest fog még kapni jövőhónapban. Ez semmire nem elég, pedig júniusban még műszakiztatni is kell vinnie az autóját, meg olajat is kell cserélnie. Nagyon nem akarom, hogy mindenét elköltse, amit 5-6 évig gyűjtögetett.

2021. ápr. 30. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
98%
Jaa várjunk, ez kamu kérdés? Amúgy gyanús is volt.
2021. máj. 1. 00:30
 42/83 anonim ***** válasza:
98%
Akkor jöttem rá, amikor a Mekis vesegörcsöt említette.
2021. máj. 1. 00:34
 43/83 anonim ***** válasza:
97%
Miért amúgy ki is ez? Nem sokat látogatom ezt a kategóriát, szóval nem vágom.
2021. máj. 1. 00:39
 44/83 anonim ***** válasza:
78%
Szóval Alle Zusammen, megveszi és kivonódik a forgalomból a kocsi (bár ha nem kertesházban laknak, akkor nem tudom hogy hova kerül az autó), vagy pedig nem veszi meg és minden megy tovább happy-n. Ennyit kell neki mondani.
2021. máj. 1. 00:52
 45/83 anonim ***** válasza:
96%
"dolgozni meg nem akar, mert lusta" - akkor elveszti az autót, ennyi. Hátha tanul belőle. Ha nem, akkor meg így járt.
2021. máj. 1. 00:57
 46/83 anonim ***** válasza:
97%
"lusta, depressziós, öngyilkos hajlamokkal küszködik és kitudja milyen mentális betegségek alakulhattak szegénynél ki" - akkor először ezzel kéne foglalkozni.
2021. máj. 1. 00:59
 47/83 anonim ***** válasza:
52%

Az én kislányom 8 évesen is belátta, hogy a lefekvésig hátralévő fél órában nem fog matekleckét csinálmi,tornászni, hegedülni és sakkozni.

Sírt egy kicsit, aztán döntött.

2021. máj. 1. 01:29
 48/83 anonim ***** válasza:
91%

Nem akarlak megbántani kérdező, de a kommunikációd, a gondolatmeneted alapján, meg ahogy itt előadod magad, inkább tűnsz gyereknek, vagy csak nagyon idős vagy már.

Magát a konzolos problémát jól látod, de az összes többi részében szerintem nem ismered fel a fiad valódi problémáinak természetét.

Én úgy látom, egy hatalmas gödörben van, amiben a dolgok nem fognak maguktól megoldódni, ez a konzol téma meg csak egy csepp.

Ha ezt ki is védenéd, az élete még mindig nagyon aggályos lenne.

2021. máj. 1. 02:10
 49/83 Thispain ***** válasza:
98%

Nekem az a tippem, hogy a kérdező kivetíti a gyerekére problémáinak nagy részét.

Nagy valószínűséggel a kérdezőhöz nőtt hozzá az autó, és ő lenne öngyilkos, ha kivonják a forgalomból.

2021. máj. 1. 03:15
 50/83 anonim ***** válasza:
97%
Oké. Tudjuk, hogy nem a szülő vagy...
2021. máj. 1. 06:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!