Hogyan akadályozzam meg, hogy elköltse az összes pénzét?
Ezt mindkeni elköveti fiatalkorába, elveri a pénzét valami hülyeségre aztán 0án lesz, megtanulja hogy többet ilyet nem csinál. De nem értem hogy egy autót hogy tartott fent eddig, főleg úgy hogy mindenhova azzal járt. Hadd vegye meg a kütyüt, aztán nem tud majd kocsival járni, elmegy majd magától dolgozni.
De amiket írsz az alapján nagyon el van kényeztetve, szerintem most azonnal le kéne róla szállnia az egész családnak (neked végképp) , mivel rég nagykorú. Hamarosan kirepül, készítsd inkább az életre.
Viszont okos.Egyetemre jár, nagyon jól látja a világot (a pénzügyi dolgokon kívül). Vannak hibái, de szerintem nagyon sokra fogja vinni amint meglesz a vidéki mérnökinformatikus diplomája. Külföldön pedig nagyon jól fog élni. Ezért kéne, hogy gyűjtögessen és ne költsön.
előbb még ezt irtad Sajnos az egész egyetemet végigcsalta a 3 év alatt. Semmit nem tanult, nincs motivációja az élethez.egyik mondatod ütöd a másikkal nem tűnik fel?
De amúgy ha ösztöndíjat kap,tehát eszes, nem kéne tudnia gazdálkodnia a pénzével?
Egyébként meg olyan sztorikat tudok, ismerősöm fia, kábítószer függő volt, utcán aludt stb, a szülei sose foglalkoztak vele, aztán 20 évesen többet tud az életről mint más 80 évesen. Éjjel nappal dolgozik, már több milliója van a bankba, és abszolút egy sikeres ember jövője felé halad.
Hidd el nincs elrontva ez a gyerek, csak burokban él. Egy ember nem engedheti meg magának hogy depressziós legyen, fent kell tartani majd az autót, lakást, gyerekeket, háziállatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!