Milyen apa az ilyen?

Figyelt kérdés
6 éves korom óta nem nevelt apám és már 2 éve, hogy nem is találkoztunk semmit. Ma felhívtam, mert Ballagásom napja van, hogy találkozzunk, beszélgetni,... de ő azt mondta hagyjam. Hétfőn lesz a 18.születésnapom is és minden annyira rossz.😭
2021. ápr. 30. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Részvétem, de én 2-szer láttam apámat, elöszőr 2 évesen aztán 4 évesen, de.
2021. ápr. 30. 18:26
 12/15 anonymousreview60 ***** válasza:
87%

Sz@r. Pontosabban nem apa, hanem egykori spermadonor.

Sajnálom, ez rohadt sz@r érzés. Sírj vagy tedd azt, ami jólesik! Esetleg kérj segítséget terapeutától. Remélem anyukádnak van egy párja, aki jó mostohaapád tudott lenni.

2021. ápr. 30. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
Megértem, hogy fáj neked a dolog, de ha ennyire nem akarja, egy percet ne pazarolj rá többet az életedből! Ha esetleg elmész pszichológushoz, vagy elkezdesz evvel kapcsolatban anyagok után nézni, az csak hasznodra fog válni és amit tudsz, nem veszik el tőled. Előre is Isten Éltessen!
2021. ápr. 30. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Látom nagyon sok a sötét!... bocs, itt te vagy a helikopter.

Apád egy spermadonor és ennyi, még csak családi havernak sem mondanám, mert konkrétan totál leszr évek óta.

2021. máj. 1. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így érzel. Nehéz lehet magadban lezárni, hogy apa nélkül kellett felnőni, és hiányzik. Anyukáddal milyen a viszonyod? Problj vele szerintem beszélgetni erről. Nme normalis ahogy apad viselkedik, amiatt hogy nem erdekled nem neked kellene rosszul erezni magadat. Esetleg szakerto segitseget, pszichologust igenybe vennek a helyedben ennek a dolognak a lezarasara a helyedben. Ha apád iylen, ennek nem kellene a te életedre ranyomnia a bélyegét. Értékes és fontos ember vagy, apád sajnhatja higy az önző lustasága miatt kimarad az életedből. Gratula a ballagásodhoz, érezd magad jól, fel a fejjel! Törődj azokkal a szeretteideel, barataiddal, csaladtagjaiddal akik torodnek veled es megkapod toluk azt a szeretetet, amit megérdemelsz. Sok sikert! 😊
2021. máj. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!