Kidobhatnak otthonról 18 éves korom után?
Sziasztok!
Elmúltam 18, de egyetemen tanulok, nappali állami képzésen.
Elhangozz egy veszekedés során az, hogy akkor menjek máshová lakni, haza többet nem mehetek.
Megteheti velem ezt a családom, hogy kidob otthonról?
"egy veszekedés során "
Nem is értem, hogy egy "gyerek" hogyan jön ahhoz, hogy veszekedjen a szüleivel akik amúgy eltartják a hájas se..ét?!
#5, kérte a "gyerek" (Kérdező), hogy világra hozzák????
Nem tudom, hogy mi a frászkarikát képzelnek magukról egyes szülők, hogy egyfelől ők ragaszkodnak a legjobban a gyerekük továbbtanulásához, másfelől gátlástalanul visszaélnének az ebből eredő kiszolgáltatottságával...
Kérdező, meg, de nem így... senkit se lehet a hivatalos bejelentett lakcíméről az utcára kitenni.
kirakhatnak
rokontartásért perelheted őket, de az max 15-20ezer forint
Igen. Gondolom nagyon beszolhattál nekik..
Ne csüggedj! A #6-os befogad.
"Nem is értem, hogy egy "gyerek" hogyan jön ahhoz, hogy veszekedjen a szüleivel akik amúgy eltartják a hájas se..ét?!"
Talán mentálisan egészséges,felnőtt személyiséggel rendelkező egyéneknek kellene gyereket vállalnia,nem pedig olyanoknak,akik azt gondolják,hogy a gyerek egyenlő egy haszonállattal vagy valamilyen alárendelt szereplővel.
Ezért is veszélyes ez a "szüljön mindenki gyereket" propaganda.
A kevesebb néha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!