Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyu beleszó...

Mit csináljak, ha anyu beleszól abba, hogy mikor mehetek fürödni pl.?

Figyelt kérdés

Itthon élek még, dolgozom, 30 alatt vagyok. Rezsipénzt, egyebet nem kérnek tőlem. Telefonszámlám én fizetem, a saját kiadásaim én állom, itthonra is szoktam vásárolni élelmiszert egyéb dolgokat.

Viszont azt hallgatom, hogy mindjárt 10 óra menjek fürödni, vagy időben menjek... akkor értem is, ha korán kel, mert megy dolgozni és aludni szeretne.

De most szabadságon van...

Ez nekem kellemetlen, arra figyelek, hogy mikor jön szólni.., de nyilván valamilyen szinten alkalmazkodni kell.

De nem érzem a minimális szabadságot, magánéletet, amit szeretnék.

Tudom, megoldás, ha elköltözök.

Egyébként azt tudom, hogy ha elköltözök valamikor, anyagi segítséget nem fog adni, lagzit sem tud szervezni adott esetben, ezeket szokta mondogatni.

Mikor másnak hallom, hogy a szülést is kifizetik a szülők..ott segítenek, ahol tudnak.

Ezeket nem rovom fel nyilván..és nem is várom el. Csak hallom, hogy másoknál hogy van, mit fizetnek.

Ha ezekben nem tud segíteni, legalább hagyjon élni.

De egyébként nehéz elviselni a parancsolgatását, nézhetne már felnőttnek.

Apu sokkal másabb, őt nem zavarja, ha este 11-kor fürdök, az sem (mikor anyu esti műszakos, és ő nem tud szólni.)

2021. ápr. 28. 22:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

29, elotte irta hogy rezsit sem fizet. A sajat telefonjat meg nyilvan neki kell allnia, vegul is ő telefonal. A kajavasarlas sem nagy kegy, alap h ne total a szulok tartsak el. Szerintem ez is segítség a szulok reszerol es nem biztos hogy prolik. Nalunk a halo mellett vam a furdo, es zavaro ha keson botorkal valaki. Persze van aki melyen alszik es nem hallja de en pl nem ilyen vagyok. Amugy alapbol lesznek ellentetek mivel eltero bioritmusu es koru emberek elnek egyutt. Van akinek bavalik van akinek nem. En jo reg elkoltoztem otthonrol, de ez mas teszta. De amugy sem tudnek egyutt elni anyamekkal. Szeretem oket de mindenkinek megvan a maga hulye szokasa. Jobb kulon.

Ilynkor szerintem jobb koltozni mint hagyni hogy elmergesedjen a viszony.

2021. ápr. 29. 12:14
 32/32 anonim ***** válasza:
94%
Na most nem értelek. Este 11-kor mennél fürdeni, de anyud megkér, hogy este 10-ig fürödj le? Nem tök mindegy neked az az egy óra? Ha ülsz a szobádban, és gépezel, akkor nem fogsz annyi idő alatt leizzadni, az biztos. Gondolom nem intenzív testmozgást végzel az alatt az idő alatt, hogy indokolt legyen a fürdés. Anyukád szeretné magát kipihenni éjszaka, ami szerintem tök érthető.
2021. ápr. 29. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!