Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyu beleszó...

Mit csináljak, ha anyu beleszól abba, hogy mikor mehetek fürödni pl.?

Figyelt kérdés

Itthon élek még, dolgozom, 30 alatt vagyok. Rezsipénzt, egyebet nem kérnek tőlem. Telefonszámlám én fizetem, a saját kiadásaim én állom, itthonra is szoktam vásárolni élelmiszert egyéb dolgokat.

Viszont azt hallgatom, hogy mindjárt 10 óra menjek fürödni, vagy időben menjek... akkor értem is, ha korán kel, mert megy dolgozni és aludni szeretne.

De most szabadságon van...

Ez nekem kellemetlen, arra figyelek, hogy mikor jön szólni.., de nyilván valamilyen szinten alkalmazkodni kell.

De nem érzem a minimális szabadságot, magánéletet, amit szeretnék.

Tudom, megoldás, ha elköltözök.

Egyébként azt tudom, hogy ha elköltözök valamikor, anyagi segítséget nem fog adni, lagzit sem tud szervezni adott esetben, ezeket szokta mondogatni.

Mikor másnak hallom, hogy a szülést is kifizetik a szülők..ott segítenek, ahol tudnak.

Ezeket nem rovom fel nyilván..és nem is várom el. Csak hallom, hogy másoknál hogy van, mit fizetnek.

Ha ezekben nem tud segíteni, legalább hagyjon élni.

De egyébként nehéz elviselni a parancsolgatását, nézhetne már felnőttnek.

Apu sokkal másabb, őt nem zavarja, ha este 11-kor fürdök, az sem (mikor anyu esti műszakos, és ő nem tud szólni.)

2021. ápr. 28. 22:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
Esetleg zuhanyozz inkább reggel.
2021. ápr. 28. 23:09
 12/32 anonim ***** válasza:
33%

Továbbá (#7 vagyok) van felmentés a korábbi fürdés alól arra az esetre, ha teszem fel bográcsolunk vagy sütögetünk a kertben, tehát másnap szabadnap (szabad hétvége) van. Akkor ilyen "büdi-nap" van, mert a tábortüzes, sütő-főzögetős esemény azért el szokott húzódni. Akkor ki-ki belátása szerint, nem szekáljuk a srácokat. Ha nem akarnak este fürdeni, nem fürdenek.

...de abból se hagyunk rendszert csinálni, hogy ezt zsinórban 4 napon át -főleg hogy nekik online oktatás van- eljátsszák.

2021. ápr. 28. 23:13
 13/32 anonim ***** válasza:
55%
Nem írod, hol laktok. Ha társasház, figyelembe kéne venni a szomszédokat is, mert az éjszakai csendben fokozottabban hallatszik a víz zuhogása. Nálunk 4 kamasz van, de 9-ig mindenki lefürdik, és nyugi van. Huszonéves létedre nyafogsz, pedig igaza van anyukádnak. Egyébként miért nem jó lefürödve, kényelmesre átöltözve tölteni az időt lefekvésig? Miért kelted a feszkót napról-napra?
2021. ápr. 28. 23:17
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
Az megvan, hogy amikor mar nagykoru vagy dolgozol de otthon laksz akkor mar csak szivessegbol lakhatsz ott? Es az o szabalyaikkal mondjuk elotte is de igy mar plane gaz ,hogy direkt csinalod a feszkot es nem mesz el furdeni 10elott magadtol amikor mar tudod hogy szolni fog. Szerintem nincs olyan turelmes ember aki ne ordibalna ezek utan hogy huzzal mar el furodni
2021. ápr. 28. 23:19
 15/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem, hogy itt aki írja, hogy alkalmazkodni máshoz miért jelentene azt, hogy másnak a rádszabott órarendjét szigorúan be kell tartani, és pontban este 9-ig meg kell fürdeni... Az egymáshoz való alkalmazkodás azt jelenti, hogy nem diktálod le másnak mikor füröjön és mikor ne. Én még nem voltam és már éjfél van de nevetséges lenne ha valaki nekem itt pattog amikor fürdök. Még akkor se ha anyám az, legutóbb amikor megtudta mondani mikor van fürdés kb 11 éves lehettem azóta el tudom dönteni magamtól. Szerencse nincsenek ilyen gondjaim mert külön élek.ajanlom neked is kérdező.
2021. ápr. 29. 00:04
 16/32 anonim ***** válasza:
5%
És,aki este kakil,az mikor fürödjön?
2021. ápr. 29. 00:53
 17/32 anonim ***** válasza:
16%

Uristen mennyi önző, idegbeteg szülő van itt...🤦👎

Felnőtt, nagy kamasz gyerekeknek 9kor takarodò meg kötelező fürdés 10ig stb. Hol éltek ti?!

Attòl, hogy nàlam lakik a dolgozò korù gyerekem, még nem jàtszom a nàci tàbornokot és nem zsarnokoskodom. Hiszen szeretem, egy csalàd vagyunk, kompromisszumra kell törekedni nem pedig sakkban tartàsra és hülye szabàlyokra. Jo, hogy nem zàrjàk el itt egyesek 21:00kor a vizet vagy ragasszàk le a gyerek szájàt!

Felhaborito!

Akik meg tarsashazban laknak, es panaszkodnak az ejszakai furdes miatt, hat igy jartak, dugjak be a ful dugot! Sajat lakasomba ha ejjel 2kor furdok vagy sutok-fozok senkinek semmi koze hozza. "Csobog a viz", azt a ku.rva...😆🤣 Koltozzetek akkor ki a pusztaba, es tomjetek forro viaszt a fuletekbe!

Ezekbol a xar,

elnyomo szulokbol leszz oregsegukre, maganyos, haklis venasszony es venember akire a kutya se kivancsi.

2021. ápr. 29. 03:37
 18/32 anonim ***** válasza:
75%
Ő házuk az ők szabályaival -.
2021. ápr. 29. 05:36
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
Mi hárman élünk együtt. Társasházi lakásban. Max fél hétkor elkezdünk fürdeni. Mire mind a hárman elkészülünk az 8ora. Amikor otthon laktam akkor sem csináltam belőle patariat huszonévesen sem. Mindenki szeretne lehet egy kicsit kikapcsolni, elnyujtozkodni a vízben és időben lefeküdni. Engem nagyon zavar amikor a szomszéd akkor kezd el fürdeni és a gyereket fürdeni amikor mi alszunk vagy aludnank már. Az meg aztán végképp zavaró ha valaki melletted folyasztja a vizet
2021. ápr. 29. 05:36
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Mert anyukád piheni szeretne szabadsága alatt aludni nem te fürdésedet hallgatni este 10 után.
2021. ápr. 29. 05:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!