Mit csináljak, ha anyu beleszól abba, hogy mikor mehetek fürödni pl.?
Itthon élek még, dolgozom, 30 alatt vagyok. Rezsipénzt, egyebet nem kérnek tőlem. Telefonszámlám én fizetem, a saját kiadásaim én állom, itthonra is szoktam vásárolni élelmiszert egyéb dolgokat.
Viszont azt hallgatom, hogy mindjárt 10 óra menjek fürödni, vagy időben menjek... akkor értem is, ha korán kel, mert megy dolgozni és aludni szeretne.
De most szabadságon van...
Ez nekem kellemetlen, arra figyelek, hogy mikor jön szólni.., de nyilván valamilyen szinten alkalmazkodni kell.
De nem érzem a minimális szabadságot, magánéletet, amit szeretnék.
Tudom, megoldás, ha elköltözök.
Egyébként azt tudom, hogy ha elköltözök valamikor, anyagi segítséget nem fog adni, lagzit sem tud szervezni adott esetben, ezeket szokta mondogatni.
Mikor másnak hallom, hogy a szülést is kifizetik a szülők..ott segítenek, ahol tudnak.
Ezeket nem rovom fel nyilván..és nem is várom el. Csak hallom, hogy másoknál hogy van, mit fizetnek.
Ha ezekben nem tud segíteni, legalább hagyjon élni.
De egyébként nehéz elviselni a parancsolgatását, nézhetne már felnőttnek.
Apu sokkal másabb, őt nem zavarja, ha este 11-kor fürdök, az sem (mikor anyu esti műszakos, és ő nem tud szólni.)
Továbbá (#7 vagyok) van felmentés a korábbi fürdés alól arra az esetre, ha teszem fel bográcsolunk vagy sütögetünk a kertben, tehát másnap szabadnap (szabad hétvége) van. Akkor ilyen "büdi-nap" van, mert a tábortüzes, sütő-főzögetős esemény azért el szokott húzódni. Akkor ki-ki belátása szerint, nem szekáljuk a srácokat. Ha nem akarnak este fürdeni, nem fürdenek.
...de abból se hagyunk rendszert csinálni, hogy ezt zsinórban 4 napon át -főleg hogy nekik online oktatás van- eljátsszák.
Uristen mennyi önző, idegbeteg szülő van itt...🤦👎
Felnőtt, nagy kamasz gyerekeknek 9kor takarodò meg kötelező fürdés 10ig stb. Hol éltek ti?!
Attòl, hogy nàlam lakik a dolgozò korù gyerekem, még nem jàtszom a nàci tàbornokot és nem zsarnokoskodom. Hiszen szeretem, egy csalàd vagyunk, kompromisszumra kell törekedni nem pedig sakkban tartàsra és hülye szabàlyokra. Jo, hogy nem zàrjàk el itt egyesek 21:00kor a vizet vagy ragasszàk le a gyerek szájàt!
Felhaborito!
Akik meg tarsashazban laknak, es panaszkodnak az ejszakai furdes miatt, hat igy jartak, dugjak be a ful dugot! Sajat lakasomba ha ejjel 2kor furdok vagy sutok-fozok senkinek semmi koze hozza. "Csobog a viz", azt a ku.rva...😆🤣 Koltozzetek akkor ki a pusztaba, es tomjetek forro viaszt a fuletekbe!
Ezekbol a xar,
elnyomo szulokbol leszz oregsegukre, maganyos, haklis venasszony es venember akire a kutya se kivancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!