Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha anyu beleszó...

Mit csináljak, ha anyu beleszól abba, hogy mikor mehetek fürödni pl.?

Figyelt kérdés

Itthon élek még, dolgozom, 30 alatt vagyok. Rezsipénzt, egyebet nem kérnek tőlem. Telefonszámlám én fizetem, a saját kiadásaim én állom, itthonra is szoktam vásárolni élelmiszert egyéb dolgokat.

Viszont azt hallgatom, hogy mindjárt 10 óra menjek fürödni, vagy időben menjek... akkor értem is, ha korán kel, mert megy dolgozni és aludni szeretne.

De most szabadságon van...

Ez nekem kellemetlen, arra figyelek, hogy mikor jön szólni.., de nyilván valamilyen szinten alkalmazkodni kell.

De nem érzem a minimális szabadságot, magánéletet, amit szeretnék.

Tudom, megoldás, ha elköltözök.

Egyébként azt tudom, hogy ha elköltözök valamikor, anyagi segítséget nem fog adni, lagzit sem tud szervezni adott esetben, ezeket szokta mondogatni.

Mikor másnak hallom, hogy a szülést is kifizetik a szülők..ott segítenek, ahol tudnak.

Ezeket nem rovom fel nyilván..és nem is várom el. Csak hallom, hogy másoknál hogy van, mit fizetnek.

Ha ezekben nem tud segíteni, legalább hagyjon élni.

De egyébként nehéz elviselni a parancsolgatását, nézhetne már felnőttnek.

Apu sokkal másabb, őt nem zavarja, ha este 11-kor fürdök, az sem (mikor anyu esti műszakos, és ő nem tud szólni.)

2021. ápr. 28. 22:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%
És ha szabin van, akkor nem jár neki, hogy emberi időben nyugi legyen a házban?
2021. ápr. 29. 06:29
 22/32 anonim ***** válasza:
70%

Hát nézd, én is megmondom a gyerekemnek, mikor menjen fürödni. A fürdőszoba a hálószobám mellett van. Egyrészt csak zajos, ha zuhanyozik, másrészt van üveg az ajtó felett, így a lámpafény is zavaró. Hajnalban kelek, ne fürödjön akkor, amikor én már aludnék.

Az meg, hogy otthon élősködsz 30 alatt épp elég segítség, de ne zavarjon.

2021. ápr. 29. 06:31
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
"Egyébként azt tudom, hogy ha elköltözök valamikor, anyagi segítséget nem fog adni, lagzit sem tud szervezni adott esetben, ezeket szokta mondogatni." Tehát majdnem harmincasként azt várod hogy anyád pénzeljen a külön háztartásodban. Gyönyörű.... Mikor óhajtasz egyedül megélni? Soha?
2021. ápr. 29. 08:15
 24/32 anonim ***** válasza:
98%

Illene mashoz alkalmazkodni. Lehet vitatni hogy igaza van- e vagy nem, de az ő lakasa, haza. Ha kicsi elhiszem hogy zavaro es hallatszik minden.

Azert erdekes hogy csak anyadnak rovod fel hogy nem fog segíteni, apad meg a jó fej.

Egyebkent az pont eleg segitseg hogy se lakbert, se rezsit nem kell fizetni. Az meg alap hogy a sajat kiadasaid allod.

Nem akarok ellenseges lenni, de az eszem megall amikor mar 30 fele vagy afeletti emberkeknek nem tetszik az otthoni rendszer de elkoltozni derogal. Persze ra lehet fogni h draga az albi, de akkor meg orulni kene hogy a szulok elviselik oket.

2021. ápr. 29. 08:48
 25/32 anonim ***** válasza:
66%

Mivel otthon laksz, ALAP, hogy alkalmazkodsz a szüleidhez!

Ha nem tetszik a rendszer, akkor költözz el - és nyugi, ha pl összeköltözöl a pároddal, hozzá is kell alkalmazkodni ;)

2021. ápr. 29. 10:37
 26/32 anonim ***** válasza:
77%

"Ez nekem kellemetlen, arra figyelek, hogy mikor jön szólni.., " jaj te szegény :D

"de nyilván valamilyen szinten alkalmazkodni kell." De nehogy elobb furodj!

"De nem érzem a minimális szabadságot, magánéletet, amit szeretnek."

:( szemétség, hogy ejszaka csendben kell lenni

Tudom, megoldás, ha elköltözök.

Igeeen de akkor neked kell fizetni a rezsit :( és majd a lagzit is ? Mert lagzi az kell az muszaj.

Lehet megiscsak elobb kene furdened?😢

2021. ápr. 29. 11:18
 27/32 Savlekotő ***** válasza:
16%
Munkahelyen old meg,és ne adj vizre pénzt,lol,Persze akkor anyuka rinyálna . Én el költöznék onnan ahol egy zuhanyból is cirkusz van..
2021. ápr. 29. 11:32
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
27, ööö... a kisasszony eleve nem ad semmire pénzt, az az első mondata.
2021. ápr. 29. 11:47
 29/32 Savlekotő ***** válasza:
15%
Telefonszámlám én fizetem, a saját kiadásaim én állom, itthonra is szoktam vásárolni élelmiszert egyéb dolgokat. Nem ad semmire? Nem úgy tűnik. Az élet kezdő gyerek nem albérlő csak proliknál.. Egy forintot nem kértünk nem is maradtak a nyakunkon és nem pénzért lettek vállalva mint ma magyaroknál menő. Egy fürdés meg nem zavaró csak ha a célszemély is zavar,nem kell antiszociálisnak lenni. Költözzön vagy ne fürödjön otthon,problem solved.
2021. ápr. 29. 12:01
 30/32 anonim ***** válasza:
82%
29, bocs, de közel 30 évesen alap, hogy a saját kiadásait fedezi. A rezsibe nem kell beszállnia.
2021. ápr. 29. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!