Mit tudjak tenni ellene?

Figyelt kérdés

Ha apum jön valamit mondani(például hogy egész nap csak a szobámba ülök) egyből elkezdek sírni és úgy nem tudok beszélni vele hogy ne follyanak a könnyeim. Ezekből pedig mindig veszekedés lesz én pedig végig sírok. Erősnek akarok tűnni előtte de nem tudok😭 Mit tudnék tenni ellene?

16l

2021. ápr. 28. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Menj ki a szobádból...?
2021. ápr. 28. 20:51
 2/11 anonim válasza:
97%
A sírás ellen, vagy apukád ellen? :) Sírni nem rossz dolog, ha ennyin elsírod magad biztosan valami miatt feszült vagy, és így adod ki magadból. Keress valami elfoglaltságot magadnak, amitől megnyugszol/eltereli a figyelmed.
2021. ápr. 28. 20:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Kerestem. Elkezdtem sorozatokat nézni, most azt szólta meg. Akármit csinálok nem jó sehogysem. Elmegyek sétálni minden nap, azt mondta ne nagyon járkáljak egyedül, mert azt hiszik hogy ott a munkám az utcán (már dudáltak rám és intettek srácok). Ezért a sétálást is abbahagytam, mert megijesztett ezzel. Eddig az volt a baja hogy nem megyek ki, most az hogy kimegyek. Ma nem mentem és már megint "egész nap itt ülsz, mozdulj ki". Semmi nem tetszik neki már, nem tudom mit tehetnék
2021. ápr. 28. 21:05
 4/11 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
95%
Milyen hangnemben mondja ezt?
2021. ápr. 28. 21:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Normálisan, én pedig nagyon érzékeny vagyok mert elég nehéz időszakom volt és félek hogy visszaesek oda, mindennel meg tudnak bántani. Aztán pedig veszekedés lesz mindenből
2021. ápr. 28. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne, ha megmondanád neki ezt? Hogy minden nap mást kér tőled, és ez így nem jó. Döntse el, hogy mit akar.

Ha meg félt az utcán, akkor kérd meg őt, hogy menjen ki veled sétálni. Gondolom neki sem árt egy kis séta. Vagy ha a közeledben lakik egy barátnőd, akkor sétálj vele, mi is ezt szoktuk csinálni.

2021. ápr. 28. 21:44
 7/11 kovpet ***** válasza:

"azt mondta ne nagyon járkáljak egyedül, mert azt hiszik hogy ott a munkám az utcán"

Kik? És az kit érdekel, hogy mások mit hisznek?

Menj sétálni, kell a mozgás. Vagy bicajozni, futni, akármit, itt a tavasz, jön a nyár, nem szabad bent kuksolni.

2021. ápr. 29. 13:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Dudálnak és vigyorogva intenek, ezért mondta. Hogy nehogy megálljanak S na tudod...
2021. ápr. 29. 13:31
 9/11 kovpet ***** válasza:
100%

Nem tudom. Mi van, ha megállnak? Akkor lassabban érnek majd oda, ahova mentek...

Nem gondolod, hogy elrabolnak vagy megerőszakolnak a nyílt utcán, ne hülyéskedj már, ez nem valami akciófilm.

Amúgy 1-2 ezer forint egy gázspray, ha félsz, vegyél egyet. Ha nem félsz, akkor sem árt mondjuk, nálam is van mindig. Sosem kellett még, pedig vagy 2 évtizede hordok (van lejárati ideje, nyilván nem ugyan azt :) ).

2021. ápr. 29. 13:36
 10/11 Savlekotő ***** válasza:
100%
Abbahagytad a sétálást itt hibáztál. Sétálj,ott legalább nincs egy full mérgező ember,mert apád az.-
2021. ápr. 29. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!